Kiss Music News

VIDEO | Primele imagini cu Miley Cyrus din serialul „Black Mirror”. Când va începe noul sezon?

Urmărește acum primul trailer pentru cel de-al cincilea sezon din „Black Mirror”!

Celebrul serial „Black Mirror” revine pe Netflix cu cel de-al cincilea sezon, iar din distribuția acestuia fac parte câteva nume cunoscute, printre care și Miley Cyrus.

În primul trailer pentru noul sezon, artista apare în rolul unei cântărețe, care se pregătește să cânte în fața multor fani. Miley are un look excentric și poartă o perucă violet în imaginile difuzate, iar asta ne aduce aminte de Hannah Montana.

Cântăreața a confirmat colaborarea cu Netflix într-un interviu cu Vanity Fair, în care a dezvăluit că în timpul filmărilor pentru „Black Mirror”, casa ei din Malibu a fost mistuită de incendiul de vegetație din California.

Am devenit foarte apropiată de Anne Sewiztky, regizoarea serialului, mai ales în perioada în care se petreceau atâtea acasă, așa că a fost singura figură maternă pe care am avut-o alături. Faptul că am trecut împreună prin asta, ne-a ajutat să creăm ceva magic. Este greu pentru mine să-mi laud munca, rareori sunt satisfăcută de rezultate, dar sunt foarte mândră de ce am făcut împreună, ca echipă. Este povestea mea, spusă într-un mod întunecat și amuzantă, așa că cum e totul în acest serial”, a povestit Miley Cyrus, pentru Vanity Fair.

Acest sezon va avea doar trei episoade și va debuta în vară, iar din distribuția sa vor face parte Topher Grace, Anthony Mackie din Avengers  și Andrew Scott.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.