Game Of Thrones

FOTO | Cum s-a ales Jason Momoa cu cicatricea de la sprânceană?

Jason Momoa a dezvăluit de unde a căpătat cicatricea de la sprânceană!

Ţi s-a întâmplat vreodată să te holbezi la faţa lui Jason Momoa? Suntem siguri că şi tu ai observat că actorul are o cicatrice care îi taie pe diagonală sprânceana stângă. Ce-i drept, acest lucru îl face să arate ca un adevărat bad boy şi chiar ne duce cu gândul la celebrul personaj Scar, din Lion King.

Cu siguranţă cicatricea i-a adus noroc lui Momoa, ţinând cont că actorul a obţinut în ultima perioadă numai roluri importante, care l-au adus în atenţia publicului.

Şi totuşi, de unde a apărut cicatricea? Cu siguranţă nu este de vină Daenerys pentru asta. Jason a povestit într-un interviu pentru New York Post că faimoasa cicatrice a apărut în urma unei  altercaţii dintr-un bar. Se pare că totul s-ar fi petrecut în 2008, când Jason ieşea dintr-un bar şi a fost lovit în ochi de mai multe cioburi care au sărit dintr-o sticlă spartă. La vremea aceea, actorul a purtat 140 de copci, iar acum este mândru de look-ul său. „Toată viaţa mi s-a spus că sunt un băiat frumos, aşa că acum nu mai e cazul să aud asta”, a declarat Jason Momoa.

 

Şi în cazul în care eşti curios de cum arăta Jason Momoa fără cicatrice, am găsit o imagine mai veche cu actorul, în care era la fel de chipeş!

Foto: Guliver/GettyImages

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.