Kiss Music News

VIRAL | Arnold Schwarzenegger a fost atacat violent în timpul unei competiții sportive

Arnold Schwarzenegger, pus la pământ de la un atacator din Africa de Sud.

Arnold Schwarzenegger a avut parte de un moment neașteptat în timpul vizitei din Africa de Sud. Celebrul actor din „Terminator” a fost invitat la un eveniment sportiv din Johannesburg, pentru a-i juriza pe participanți, însă experiența nu a fost deloc una plăcută.

În timp ce filma câțiva concurenți, Arnold Schwarzenegger  a fost luat prin surprindere de un bărbat care l-a lovit puternic în spate. Actorul și-a pierdut echilibrul și a căzut la podea, în mijlocul mulțimii de fani, în timp ce atacatorul a fost imobilizat de forțele de ordine.

Întregul momentul a fost surprins de fanii care se aflau la eveniment, aceștia fiind extrem de indignați de incidentul petrecut.

Din fericire, Schwarzenegger, care are 71 de ani, nu a fost rănit foarte grav, chiar dacă lovitura a fost dureroasă. Între timp, fostul actor a revenit pe Twitter cu un mesaj de mulțumire, adresat fanilor îngrijorați.

Vă mulțumesc pentru mesaje, nu aveți de ce să vă faceți griji. Credeam că am fost doar împins de mulțime, asta se întâmplă foarte des. Am realizat ce s-a întâmplat abia după ce am văzut un clip video. Mă bucur doar că idiotul acela nu mi-a întrerupt transmisiunea de pe Snapchat”, a declarat Arnold Schwarzenegger

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.