Game Of Thrones

HAHAHA! Ce au furat actorii din „Game Of Thrones” de pe platourile de filmare

Acum că serialul Game of Thrones a ajuns la final, cei care au făcut parte din acest proiect sunt pregătiți să facă dezvăluiri incitante.

Acum că serialul Game of Thrones a ajuns la final, cei care au făcut parte din acest proiect sunt pregătiți să facă dezvăluiri incitante. De-a lungul celor opt sezoane, actorii au legat relații de prietenie, unii dintre ei s-au căsătorit, iar alții s-au îmbogățit. În schimb, alții au rămas cu câteva accesorii de pe platourile de filmare...

Sophie Turner

Mi-am păstrat corsetul. Și evident, am legat prietenii care vor dura o viață întreagă”, a spus Sophie Turner într-un interviu pentru People.

Maisie Williams

O să rămân cu o mulțime de amintiri. Și cu câteva cicatrici și zgârieturi”, a dezvăluit Maisie Williams, cea care o interpretează pe Arya Stark.

Iain Glen

Iain Glen, actorul care l-a interpretat pe Ser Jorah Mormont, confidentul lui Daenerys, a dezvăluit că a plecat de pe platourile de filmare cu câteva bijuterii. „Am păstrat câteva inele”, a recunoscut starul.

Hannah Murray

Am furat o pereche de șosete impermeabile. Acum pot să recunosc asta”, a dezvăluit Hannah Murray, care a interpretat-o pe Gilly. „Mai aveam un job și filmul avea un buget redus, se numea Bridgend, și trebuia să filmăm pe plajă, iar eu mereu ajungeam cu picioarele ude acasă. Așa că am profitat de faptul că filmam în paralel „Game Of Thrones” și am zis că pot să iau o pereche de șosete pentru celălalt proiect, ținând cont că ceilalți nu aveau buget pentru așa ceva”.

Carice van Houten

Carice van Houten, cea care a interpretat-o pe Melisandre, a plecat de asemenea cu un ”suvenir” de pe platourile de filmare. „Am furat lenjeria termică. Era frig, colierul nu mă ajuta cu nimic”, a dezvăluit actrița.

Kristian Nairn

Kristian Nairn, actorul care l-a interpretat pe Hodor, a dezvăluit că a plecat acasă cu o bucățică din ușa pe care a avut-o în serial. „Ușa era deja sfărâmată, așa că am luat acasă o bucățică din ea, acoperită cu zăpadă falsă. O să o păstrez toată viața”, a spus actorul.

Isaac Hempstead-Wright

Isaac Hempstead-Wright, care îl interpretează pe Bran Stark, a plecat acasă cu sacoșa plină de suveniruri. „În ultima mea zi de filmare, am fugit pe platou ca un nebun și am luat tot ce am apucat. Am rămas cu o lingură de lemn, cu un castron și cu o copaie de lemn. Deci în mare parte am apucat să iau ustensile de bucătărie”, a dezvăluit tânărul actor.

Jacob Anderson 

Am luat o piesă de șah din camera hărților”, a dezvăluit Jacob Anderson, care îl interpretează pe Greyworm.

Emilia Clarke

Din păcate, alți actori nu au fost atât de norocoși, așa că au plecat acasă cu mâna goală, dar măcar au conturile pline de milioane de dolari.

Am vrut să păstrez ouăle de dragon, dar nu mi le-au dat. Cred că toată lumea a apucat să ia ceva acasă, dar eu nu am reușit să plec cu nimic”, a dezvăluit Emilia Clarke.

Liam Cunningham

Liam Cunningham, actorul care l-a interpretat pe Ser Davos, a furat cele mai multe obiecte de pe platoul de filmare, așa că cel mai probabil, casa lui arată ca un adevărat muzeu.

Nu am lăsat nimic. Am luat tot! Am furat o grămadă de lucruri, niciodată nu îmi sunt de ajuns. Am acasă săbii, o trăistuță. Am reușit să iau o mulțime de lucruri, înainte de a se termina totul. Am casa plină de obiecte din „Game of Thrones”. Pe eBay o să fie nebunie în câteva luni!”, a dezvăluit Liam Cunningham.

Tu ce ai fi vrut să păstrezi de pe platourile de filmare ale serialului „Game Of Thrones”?

PS: Nu uita, dacă vrei să o întâlnești pe Carice van Houten, cea care a interpretat-o pe Melisandre, o poți vedea la East European Comic Con, eveniment care se va desfășura la Romexpo, în perioada 24 - 26 mai 2019! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.