Cool Stuff

Cine o să fie noul Batman și de ce Ben Affleck a renunțat la rol!

Batman va reveni pe marile ecrane în 2021, iar protagonistul nu va fi Ben Affleck!

Batman va reveni pe marile ecrane în 2021, iar cel care îl va interpreta pe celebrul personaj ar putea fi Robert Pattinson, faimosul actor din „Twilight”. Deși actorul nu a confirmat nimic, sursele spun că Pattinson ar fi favoritul regizorului Matt Reeves, pentru filmul „The Batman”, care ar trebui să aibă premiera pe 25 iunie 2021.

Cel mai tânăr actor care l-a intrepretat pe Batman a fost Christian Bale, care avea 31 de ani, când a jucat în filmul „Batman Begins”, iar acum, acesta ar fi urmat de Robert Pattinson, care are 33 de ani.

Compania Warner Bros. își pune toate speranțele în Reeves, sperând că acesta va reuși să salveze imaginea lui Batman, după ce filmele „Batman V Superman” și „Justice League” au fost considerate un eșec.

Cine vor fi personajele negative în filmul „The Batman”?

Deși nu a fost stabilită o dată oficială pentru începerea filmărilor, o sursă a declarat pentru Variety că producția ar putea începe la finalul lui 2019. Din câte știm până acum, în filmul „The Batman” își vor face apariția și alte două personaje celebre ale Universului DC, fiind vorba despre Cat Woman și Penguin.  În trecut, cele două persoaje au apărut în filmul „Batman Returns”, regizat de Tim Burton. Momentan, nu se știe ce actori vor obține cele două roluri, însă fanii speră ca noua Cat Woman să fie Kristen Stewart, fosta iubită a lui Robert Pattinson.

De ce Ben Affleck a renunțat la rolul lui Batman?

În ceea ce îl privește pe Ben Affleck, acesta a renunțat oficial la rolul lui Batman la începutul acestui an, iar de curând a vorbit despre decizia sa, în emisiunea lui Jimmy Kimmel. „Am încercat să regizez eu acest film și lucram cu un scenarist foarte bun, dar parcă nu-mi venea în minte o nouă versiune. Nu îi dădeam de cap și m-am gândit că poate e timpul ca altcineva să încerce să facă asta. Acum au o echipă foarte bună și sunt încântat de asta!”, a declarat Ben Affleck.

După „Justice League”, Affleck ar fi trebuit să aibă propriul său film, „The Batman”. Actorul ar fi renunțat inițial la rolul de regizor, pentru a se concentra mai bine asupra personajului pe care îl avea de interpretat, însă din câte se pare, nici acest lucru nu i-a ieșit. În 2017, Ben Affleck părea foarte entuziasmat de viitorul său film, declarând în cadrul unui Comic-Con, că se simte foarte norocos. „Batman este cel mai tare personaj din universul DC. Mă simt atât de fericit că îl interpretez chiar eu”.

În ciuda comentariilor sale, zvonurile privind plecarea lui Affleck au început să circule încă de la lansarea filmului „Justice League”. Producția ar fi reușit să strângă 1 miliard de dolari, doar pentru că a apărut în film și Aquaman. Deși Affleck a muncit destul de mult la scenariul filmului „The Batman”, acesta și-a dat seama că „nu este potrivit pentru această versiune a poveștii”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.