Game Of Thrones

Toate întrebările la care am rămas fără un răspuns după ultimul episod din „Game Of Thrones”

Dacă ai văzut ultimul episod din Game Of Thrones cu siguranță ai rămas cu câteva semne de întrebare.

Dacă ai văzut ultimul episod din Game Of Thrones cu siguranță ai rămas cu câteva semne de întrebare. Chiar dacă am aflat cine a rămas pe Tronul de Fier, nu putem spune că suntem foarte fericiți. Dar măcar avem o idee despre soarta celorlalte personaje: știm că Sansa a rămas să conducă Winterfell, că Arya a plecat să descopere și alte meleaguri și că Bran va conduce Cele Șapte Regate. Cât despre celelalte detalii din ultimul episod, ei bine, am încercat să le găsim un răspuns, dar nu prea ma reușit să ne dăm seama la ce s-au gândit scenariștii.

Unde s-a dus Jon Snow?

Finalul serialului ne-a lăsat puțin în ceață. După ce a omorât-o pe Daenerys, Jon Snow a fost pedepsit să rămână pe viață la Rondul de Noapte, fiindu-i interzis să se căsătorească sau să aibă copii. Totuși, în ultima scenă, l-am văzut pe Jon plecând alături de sălbatici, după Marele Zid. Ce am înțeles din asta?  Că Jon și-a dorit să fie liber și a găsit o soluție pentru asta! Totuși, ne-ar fi plăcut să aflăm mai multe despre soarta lui, dar se pare că scenariștii nu au mai avut idei.

Unde a plecat Drogon cu trupul lui Daenerys?

După ce Jon Snow a înjunghiat-o pe Daenerys, și-a făcut apariția în peisaj și Drogon, care a avut brusc un strop de rațiune și s-a gândit să ardă Tronul de Fier, pentru care toți s-au luptat timp de opt sezoane. Dar Drogon nu s-a oprit aici, dimpotrivă, acesta  a luat trupul lipsit de viață al lui Daenerys și a fugit cu el, însă nimeni nu a mai spus nimic despre asta. Nicio înmormântare pentru Khaleesi, nicio ceremonie de rămas bun, nici măcar o incinerare? Jon Snow putea să spună lejer că Daenerys a decis să fugă alături de Drogon, la urma urmei, nu exista nicio dovadă că aceasta ar fi moartă.

Arya se va întoarce vreodată acasă?

Familia Stark nu a rămas unită până la final, asta dacă luăm în calcul deciziile fiecărui membru. În timp ce Bran a rămas în King's Landing, Sansa s-a întors în Winterfell, iar Arya a decis să plece într-o călătorie mai lungă, pentru a descoperi ce se află la Vest de Westeros. Totuși, nu am înțeles un lucru: Arya vrea să se retragă pentru o perioadă pe alte meleaguri sau decizia ei este una definitivă? Oare surorile Stark nu se vor mai întâlni niciodată?

Bran are cea mai bună poveste? Really?

Oare toată lumea a uitat că Arya este adevărata eroină? Aceasta s-a antrenat pentru a deveni o asasină, l-a omorât pe The Night King și este o luptătoare iscusită. Evident, toate aceste calități și experiențe nu au fost îndeajuns pentru Tyrion, care a considerat că Bran merită să devină rege. Dar oare cineva s-a gândit vreo clipă la Arya?

De ce nimeni nu a menționat că Jon Snow este adevăratul moștenitor al tronului?

Chiar dacă Jon Snow a fost acuzat de trădare, pentru că a ucis-o pe Daenerys, niciun personaj nu a menționat în consiliu că el era de fapt moștenitorul de drept al Tronului de Fier. Sansa, Sam, Arya, Bran și Tyrion știau adevărul despre originea lui Jon Snow, însă niciunul dintre ei nu a vorbit despre asta, când ceilalți reprezentanți ai caselor din Westeros au fost convocați în King’s Landing. Oare această informație ar fi schimbat cumva lucrurile?

Ce s-a întâmplat cu Dothraki?

După bătălia de la Winterfell, cu toții am avut impresia că Dothraki au murit în luptă, însă din câte se pare, o parte din armată a supraviețuit. Dar oare ce s-a întâmplat cu aceștia după moartea reginei lor? Au rămas cu toții în Westeros? S-au întors în Essos? Sau au decis să rămână pentru o perioadă în portul din King’s Landing? Ce-i drept, ne așteptam ca aceștia să se răzbune și să îl  omoare pe Jon Snow.

Astea sunt doar o parte din întrebările la care nu am găsit un răspuns. Dar ținând cont că este vorba de un serial de fantezie, în această poveste orice este posibil.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.