Kiss Music News

Cel mai nebun clip al zilei! Celine Dion, așa cum nu ai mai văzut-o până acum!

Celine Dion, așa cum nu ai mai văzut-o până acum!

Dacă ai ascultat-o până acum pe Celine Dion, cu siguranță ți-ai imaginat că este o divă precum Mariah Carey, însă artista este cu totul diferită față de colegele ei de breaslă.

Celebra cântăreață a fost invitată de James Corden la „Carpool Karaoke”, unde a dovedit că simțul umorului este unul dintre talentele ei secrete. Pentru fiecare întrebare, Celine a răspuns cu o piesă celebră, iar Corden a fost surprins de dezinvoltura cântăreței, care l-a și sărutat pe prezentator.

Celine Dion, obligată să-și doneze pantofii

Totuși, punctul culminant a fost cel în care Corden i-a propus lui Celine Dion să le doneze oamenilor de pe stradă o parte din pantofii ei. Cântăreața are o colecție impresionantă de pantofi și a declarat că se simte atașată de fiecare pereche, așa că provocarea lui Corden nu i-a picat prea bine artistei.

Cei mai încântați din toată această întâmplare au fost americanii care au primit cadou pantofii lui Celine Dion, în timp ce se aflau la plimbare pe străzile din Las Vegas.

„My Heart Will Go On” fără Titanic?

Evident, întreaga călătorie nu putea să se încheie fără hitul „My Heart Will Go On”, pe care cei doi au decis să îl interpreteze într-o manieră aparte. Corden și Celine Dion s-au plimbat cu un vaporaș și au recreat celebra scenă din Titanic, în văzul tuturor turiștilor aflați în Las Vegas.

Sfatul nostru: Urmărește și tu clipul și spune-ne cum ți s-a părut Celine Dion?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.