Cool Stuff

Johnny Depp, despre fosta lui soție: „Mă lovea în mod repetat cu diverse obiecte!”

Johnny Depp o acuză pe fosta lui soție, Amber Heard, de violență domestică!

După divorțul controversat de Amber Heard, în urma căruia Johnny Depp a fost acuzat de violență domestică, a urmat o adevărată răstunare de situație în cazul actorului. Acesta a dat-o în judecată pe fosta lui soție, cerându-i daune de zeci de milioane de dolari, pentru defăimare, iar acum, acesta a revenit cu noi documente în procesul pe care l-a intentat. Depp susține că Amber Heard a fost cea care l-a atacat de nenumărate ori, din cauza medicamentelor pe care le consuma.

 „În timp ce amesteca amfetaminele prescrise de medic şi medicamentele neprescrise, cu alcool, m-a lovit cu mâinile şi picioarele. În plus, în mod repetat a aruncat spre mine obiecte, inclusiv sticle, cutii de suc şi lumânări aprinse, care mi-au provocat răni serioase“, a declarat Johnny Depp.

Actorul a adus ca dovadă o fotografie în care apare cu un ochi învinețit și cu zgârieturi. În plu, acesta ar fi povestit în fața Curții de Justiție din Virgina despre un presupus atac din partea fostei sale soții. Totul s-ar fi petrecut la o lună după ce aceștia s-ar fi căsătorit în Australia, din cauza faptului că Depp i-ar fi propus lui Amber Heard să semneze un contract post-nupțial. Actorul a povestit că fosta lui soție s-a simțit jignită de propunerea sa și totul s-a transformat într-un imens scandal, în care Amber Heard a aruncat cu sticle și cioburi, rănindu-l pe Depp.

În cazul acestui proces, avocatul lui Depp este foarte optimist, declarând că dovezile depuse de Jonhnny Depp o vor demasca pe Amber Heard și vor demonstra că ea „este abuzatoarea de bărbaţi şi femei, care se foloseşte de escrocherii pentru a primi ce îşi doreşte“.  Acuzațiile făcute de Heard au fost descrise ca fiind „false”, iar avocatul lui Johnny Depp susține că actrița a avut o mulțime de beneficii de pe urma acestui scandal, atât financiare, cât și profesionale.

În 2016, Amber Heard a divorțat de Johnny Depp,acuzându-l pe actor de violență domestică, după ce acesta ar fi lovit-o cu un telefon și ar fi agresat-o în mod repetat. Atunci, aceasta a obținut un ordin de restricție, și s-a ales cu câteva milioane de dolari, pe care le-a donat ulterior unei cauze caritabile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.