Kiss Music News

Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de căsătorie

După 12 ani de căsătorie, Ioana Ginghină a anunțat despărțirea de actorul Alexandru Papadopol.

După 12 ani de căsătorie, Ioana Ginghină a anunțat despărțirea de actorul Alexandru Papadopol, publicând un text pe blogul ei, fără a oferi prea multe detalii.


Cumva, deşi eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecţie destul de dură, ca să învăţ să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greşit şi la formă, şi la fond, însă e frustrant că încă nu ştii ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Şi atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu paşi mărunţi şi începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reuşit să ieşi din casă şi să zâmbeşti fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ţi-a mai dat târcoale”, a scris Ioana Ginghină.

Actrița a prevestit despărțirea de Alexandru Papadopol într-o postare mai veche pe blogul ei, în care spunea că pentru ea, o căsnicie nu înseamnă numai iubire, deoarece totul se schimbă după 12 ani. 

 „Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire. Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.  Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut. Se mai întâmplă să ai timp, să-ți dai cu părerea despre un fapt, o stire de la televizor, apoi nici nu știi de unde începe o conversație în contradictoriu și de aici te trezești în mijlocul unui război. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de DEZAMĂGIRE și ÎNDOIALĂ”, a fost o parte din mesajul publicat pe blogul personal. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.