untold

Care sunt cei mai bogați DJ din lume? Cei mai mulți au urcat deja pe scenele UNTOLD și NEVERSEA!

Topul celor mai bogați DJ din lume și cu cine ne întâlnim vara aceasta la NEVERSEA și UNTOLD

Te-ai gândit vreodată cât câștigă DJ-ul tău preferat sau cât ar costa să mixeze la petrecerea ta? Am realizat un top al celor mai bogati DJi din lume, în anul 2019 și în ordinea sumelor din cont, Calvin Haris conduce topul pentru al șaselea an la rând.

#1 Calvin Harris (190 millioane de dolari)

Se pare că și anul 2018 a fost foarte productiv pentru DJ-ul scoțian, iar 2019 a început la fel de bine, ținând cont că acesta a obținut două premii în cadrul galei BRIT Awards. Producătorul nu a fost dintotdeauna la fel de bogat. Înainte de a debuta ca DJ, el lucra într-unul dintre cele mai cunoscute magazine americane, Marks & Spencer.

#2 Tiesto (150 de milioane de dolari) 

La cei 49 de ani, DJ-ul olandez rămâne în topurile muzicale din toată lumea, dar completează și podiumul în topul celor mai bogați producători. Tiesto a mixat anul acesta în prima zi a festivalului Ultra, cel mai mare festival de muzică electronică din S.U.A. și în prima parte a set-ului, a arătat publicului noua piesă în colaborare cu Shaun Frank, care nu a fost lansată incă.


#3 David Guetta (75 de milioane de dolari)

David Guetta pare că s-a îndrăgostit de țara noastră. DJ-ul a mixat în 2015, la prima ediție a festivalului Untold și va reveni și anul acesta în România, la același festival, în perioada 1-4 august.

#4 Steve Aoki (75 de milioane de dolari)

DJ-ul este cunoscut pentru colaborările sale cu artiști din toate genurile muzicale printre care se numără și will.i.am, Afrojack, Linkin Park, Iggy Azalea sau Fall Out Boy, Steve Aoki. De asemenea, Steve Aoki este foarte implicat în educație, dar și în activități caritabile, fiind fondatorul unei fundații care strânge bani de la persoanele înstărite, pentru a-i dona celor nevoiași.

#5 Afrojack (60 de milioane de dolari)

Afrojack și-a lansat albumul de debut „Forget the world” în 2014 și de atunci cariera sa a fost în continuă dezvoltare. În ultimii ani, el s-a clasat în Top 10 Best DJs, în clasamentul revistei DJ Mag și a devenit unul dintre cei mai bogați producători din lume.

#6 Armin Van Buuren (55 de milioane de dolari)

Este greu de crezut că nu ai auzit de Armin van Buuren având în vedere că în ultimii ani a tot revenit în România. DJ-ul a fost prezent pe scenele UNTOLD și NEVERSEA în 2018, iar pentru acest an a pregătit un show în exclusivitate, intitulat Armin Untold.

#7 The Chainsmokers (45.5 de milioane de dolari)

Duo-ul a intrat de curând în topul 10 al celor mai bogați DJ, ocupând locul al doilea. Recent, The Chainsmokers au anunțat, prin intermediul contului de Twitter, noi colaborări cu Blink-182 și cu rapper-ul american Juice Wrld și de curând, au lansat clipul piesei, „Who Do You Love” ft. 5 Seconds of Summer.

#8 Diplo (28 de milioane de dolari)

Cunoscut pentru colaborările lui cu cei mai mari artiști precum Madonna, Beyonce, Dua Lipa, Skrillex, Diplo mai este implicat și în proiectele: Major Lazer și LSD. Din 2017, Diplo este protagonistul serialului de comedie ”What Would Diplo Do?”, care urmărește viața lui zilnică.

#9 Zedd (22 de milioane de dolari)

Anul 2018 a fost productiv și pentru tânărul Zedd, iar 2019 se anunță cel puțin la fel de bun, DJ-ul având mai multe concerte programate în Europa. Artistul obișnuiește să mixeze piese cunoscute, specifice țărilor în care merge și același lucru s-a întâmplat și cu piesa celor de la O-Zone. Se pare că își dorește să intre și pe zona de game streaming, având în vedere că de curând și-a întrebat fanii pe contul lui de Twitter, ce joc ar prefera să îl vadă jucând.

#10 Martin Garrix (22 de milioane de dolari)

Martin Garrix, se va întâlni și în acest an cu colegul lui de breaslă, David Guetta, pe scena de la Untold. Cei doi au mai împărțit această scenă, dar în ediții diferite. Tânărul DJ a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv numărul 1 în lume de revista DJ MAG.

Pe cei mai mulți din Top 10 am avut ocazia să îi vedem performând în România și unii dintre ei revin în țara noastră, și în 2019. David Guetta, Steve Aoki, Martin Garix, Tiesto, The Chainsmokers au fost prezenți pe scenele Neversea sau Untold la edițiile anterioare, însă noi abia așteptăm să îi revedem. 

Kiss FM is The Sound of UNTOLD & NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.