Kiss FM x SocialWeb.ro

Cum ștergi un mesaj din Facebook Messenger

Uite cum poți să ștergi un mesaj în Facebook Messenger!

Avem cu toții zile proaste. Și momente de care nu suntem așa de mândri. Mai ales când se lasă cu mesaje pe care ai regretat că le-ai trimis. Dar astăzi am soluția pentru tine și sper să îți fac ziua mai bună: îți arăt cum poți șterge mesaje în Facebook Messenger!

Nimeni nu e perfect. Ne cumpărăm haine care apoi nu ne mai plac. Spunem lucruri de care ne pare rău că le-am zis. Scriem mesaje pe care le regretăm apoi. Cu unul din aceste lucruri te pot ajuta astăzi. Cu restul va trebui să înveți să te gândești de 2 ori înainte să faci ceva sau să zici ceva.

Pe la începutul anului, Facebook a anunțat în sfârșit că lansează global opțiunea de a șterge mesaje în Facebook Messenger. Opțiunea a fost prima dată anunțată în 2018, dar a fost disponibilă doar pentru unele țări. Însă acum e disponibilă pentru toți.

Poți șterge orice fel de mesaj: text, poză, video, link. Orice.

Dar hai să îți explic mai multe despre ce înseamnă că poți șterge un mesaj în Facebook Messenger.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi despre opțiunea asta e că pentru a șterge de tot un mesaj din Facebook Messenger (adică și la tine să dispară, dar și la cealaltă persoană) trebuie să îl ștergi în 10 minute de când l-ai trimis.

Apoi, dacă un mesaj e trimis de mai mult de 10 minute îl mai poți șterge doar de la tine din Messenger-ul tău (nu doar din aplicația de telefon dispare, ci din toate locurile în care intri pe Messenger). Știi tu motivele pentru care vrei să faci asta. Eu doar îți zic că o poți face oricând.

Acum hai să îți arăt cum ștergi un mesaj din Facebook Messenger.

Deschizi Facebook Messenger. Te duci în conversația de unde dorești să ștergi mesajul. Găsești mesajul care trebuie șters. Ții apăsat continuu pe el până îți apar emoji-urile și îți apar 3 opțiuni în partea de jos. Tu dai click pe Remove.

 

Apoi ți se va afișa un meniu cu 2 opțiuni și Cancel (în caz că te răzgândești). Remove for everyone șterge mesajul și de la tine și de la celălalt. Remove for you șterge mesajul doar din Messenger-ul tău.

Dacă dai click pe Remove for everyone, vei mai primi un mesaj de avertizare pentru a fi sigur că știi ce faci.

Uite cum va arăta și la tine după ce ștergi un mesaj pentru toată lumea, plus îți arăt mai jos și cum se vede la cealaltă persoană.

Dacă au trecut cele 10 minute de când ai trimis mesajul, îți va apărea doar o singură opțiune: Remove for You. Și, așa cum ți-am explicat mai sus, mesajul dispare din contul tău. De oriunde ai intra pe Messenger.

Sper că ți-a fost util articolul și că te ajut să scapi din situații... neplăcute.

Tot mai mulți suntem conectați la internet. Dar e important să știi cum să folosești tot ce îți oferă internetul. Și să fii la curent și cu noutățile. De aceea am lansat secțiunea Kiss FM x SocialWeb.ro, unde Cristina Avădănei (Social Media Manager la Kiss FM și fondator SocialWeb.ro) îți arată în fiecare săptămână cum să te descurci mai bine pe internet. Cristina lucrează din 2006 în online, iar social media nu i-a mai dat pace din 2009.

Dacă vrei să știi mai multe despre social media și internet, intră și pe SocialWeb.ro. Plus urmărește video-urile postate pe canalul de YouTube SocialWeb.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.