Cool Stuff

Cum era Melania Trump înainte de a fi faimoasă? De la viața modestă într-o țară comunistă, la visul american

Uite care este povestea de viață a Melaniei Trump! Cum era aceasta înainte de a fi faimoasă.

De când a devenit Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump a ajuns ținta principală a jurnaliștilor, care adesea o portretizează într-un mod negativ în presa americană. Totuși, viața în lumina reflectoarelor nu a fost chiar visul Melaniei Trump, ci mai degrabă dorința lui Donald Trump.

Într-un nou documentar despre viața Melaniei Trump, Cokie Roberts, un comentator politic de la ABC News, spune despre aceasta că nu are deloc pregătire pentru a fi „Prima Doamnă”, iar acest lucru este ușor de observat, ținând cont că Melania este un fost model care s-a căsătorit cu un miliardar și a ajuns brusc în lumea politică.

Ambiția Melaniei Trump de a-și depăși situația financiară

Născută în Iugoslavia (acum Slovenia), în 1970, Melania a fost crescută într-o familie modestă. Într-un interviu pentru GQ, fotograful care a descoperit-o și transformat-o în top model, a declarat că aceasta era doar o „adolescentă timidă”. Chiar și în momentul în care cariera ei de model a început să evolueze, aceasta a preferat să ducă o viață „modestă și liniștită”.

Viața Melaniei nu a fost foarte ușoară în perioada comunistă, însă părinții ei au încercat să îi ofere o educație cât mai bună. Mama ei, Amalija Ulcnik, lucra pe atunci într-o fabrică de confecții pentru copii, așa că ea era cea care o îmbrăca pe Melania. Aceasta nu a purtat niciodată haine din magazine în perioada copilăriei, mama ei fiind cea care îi cosea acasă toate ținutele.

În schimb, tatăl Melaniei, Viktor Knavs, a lucrat ani de zile în departamentul de vânzări al unei companii de automobile. Un prieten de-al familiei, Tomaz Jeraj, chiar l-a asemănat pe tatăl Melaniei cu Donald Trump, amândoi fiind „atrași de afaceri”.

Melania Trump, studentă eminentă

Chiar dacă mulți oameni o consideră pe Melania Trump doar un simplu fotomodel, sau o femeie materialistă, Prima Doamnă a Americii a fost o studentă eminentă. Profesorul Blaz Vogelnik, care i-a predat arhitectură Melaniei, la Universitatea din Ljubljana, a declarat pentru Daily Beast că fosta lui studentă era foarte inteligentă – „Aș băga mâna în foc pentru a dovedi că Melania era o studentă inteligentă, cu un IQ ridicat”. Vogelnik a dezvăluit că intrarea la Facultatea de Arhitectură era foarte dificilă pe atunci, iar examenele erau la fel de grele ca cele de la Universitatea de Medicină, iar „Melania a trecut cu brio toate examenele de inginerie”.

Melania a decis să nu-și continue studiile, alegând o metodă mai rapidă de a face bani – modelling-ul. „Probabil că a realizat că ar fi durat șase ani să își termine studiile, pentru a putea face bani ca arhitect”, a dezvăluit fostul ei profesor, Vogelnik. Așa că Melania a decis să nu mai piardă timpul pe băncile facultății și a ales o carieră mai profitabilă, care a ajutat-o să plece din Slovenia.

Deși unii comedianți au făcut glume pe seama Melaniei, spunând că aceasta nu știe să vorbească foarte bine limba engleză, adevărul este cu totul altul. Fostul model vorbește fluent următoarele limbi străine: slovenă, engleză, franceză, sârbă și germană. Iar în timpul unei vizite în 2017, la un spital din Roma, Melania Trump le-a vorbit copiilor internați acolo în limba italiană, ceea ce înseamnă aceasta cunoaște de fapt șase limbi străine.

Cariera de model a Melaniei Trump

Cariera de model a Melaniei Trump a ajuns la un alt nivel, în momentul în care aceasta s-a mutat în America. Într-un interviu cu Vanity Fair, aceasta a povestit că Paolo Zampolli a fost bărbatul care a ajutat-o să obțină contracte în industria modei, el fiind de asemenea un bun prieten de-al lui Donald Trump.

 

În perioada în care a lucrat ca model, Melania Trump era foarte disciplinată, și nu se dădea în vânt după petrecerile cu ștaif, la care participau toate numele grele de la Hollywood. În ciuda faptului că imaginea ei era peste tot în reclamele din Times Square, aceasta obișnuia „să meargă singură la cinema și la sală. Ea era femeia care apărea în reclamele de la țigările Camel, pe cele mai mari panouri, dar prefera să stea acasă, în loc să iasă în lume”, a povestit Paolo Zampolli, pentru The New York Post.

Melania l-a respins pe Donald Trump

Când l-a întâlnit prima dată pe Donald Trump, Melania l-a respins pe acesta. Conform unui interviu GQ, cei doi s-au cunoscut în 1998, la o petrecere organizată de Paolo Zampolli. Atunci, faimosul miliardar era însoțit de o altă femeie, însă Melania i-a atras imediat atenția. Donald ar fi încercat să îi ceară numărul de telefon Melaniei, însă aceasta l-ar fi refuzat. „Dacă i-aș fi dat numărul meu, aș fi fost doar una dintre femeile pe care le suna de obicei. Voiam să văd care sunt intențiile lui. Îți poți da seama despre cum e un bărbat, din modul în care îți oferă numărul lui. El mi-a dat toate numerele sale de telefon!

Melania a așteptat o săptămână până a decis să îl sune pe Donald Trump, iar ulterior, aceasta a povestit că a fost o chimie puternică între ei doi, însă nu a fost vorba de dragoste la prima vedere. Se pare că modul în care Melania și-a jucat cărțile a funcționat, iar Donald Trump s-a îndrăgostit de ea, iar astăzi, cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri din lume.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.