Kiss Music News

Fotografia zilei! Nu o să îți vină să crezi cum arăta J Balvin înainte de a fi celebru!

Cum arăta J Balvin în adolescență! Nu o să-l recunoști!

J Balvin este unul dintre cei mai râvniți burlaci din industria muzicală,  având un stil unic, o atitudine sexy și un look original. Columbianul a dat lovitura pe plan internațional cu piesa „Tranquila”, iar de atunci, acesta a trecut printr-o mulțime de schimbări, atât din punct de vedere muzical, cât și stilistic.

Dacă la început J Balvin se îmbrăca simplu și avea doar câteva tatuaje, acum artistul are aproape tot corpul acoperit de simboluri și mesaje, are mereu părul colorat în nuanțe trăznite și poartă ținute cool, de la cei mai tari designeri. Totuși, artistul nu a fost întotdeauna un sex simbol, acesta având câteva kilograme în plus, în perioada adolescenței. Pe atunci, J Balvin nici măcar nu visa la cariera de succes pe care o are în prezent, însă se pare că talentul său l-a ajutat să se facă remarcat.

Artistul a publicat de curând o fotografie din adolescența sa, însoțită de un mesaj profund: „Mereu același, ambalaj diferit”. Fanii l-au felicitat pentru curajul de care a dat dovadă, publicând această fotografie, iar unii dintre prietenii săi mai vechi au făcut mici glume, legate de ținuta artistului din acea perioadă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.