Kiss Music News

Ed Sheeran nu stă deloc degeaba! Ce mai pregătește britanicul pentru 2019?

Ed Sheeran a anunțat lansarea unui nou album și marchează evenimentul cu piesa Cross Me.

Ed Sheeran nu stă deloc degeaba! Când nu face muzică, își cumpără case, când nu își cumpără proprietăți, se însoară, și tot așa! De data aceasta, artistul a revenit la prima lui dragoste: muzica! Britanicul a anunțat că pregătește un nou album, care va conține numai colaborări. Acesta va fi o continuare a EP-ului din 2011, „No.5 Collaborations Project” . „Take Me Back to London” „Remember the Name”, „I Don`t Want Your Money” sau „Way to Break My Heart” sunt doar câteva dintre titlurile celor 15 piese de pe cel de-al patrulea album de studio al lui Sheeran. Numele artiștilor colaboratori rămân secrete până în ziua lansării, însă Ed Sheeran a declarat că este un mare fan al tuturor și că s-au simțit foarte bine la înregistrări.

Interpretul hitului „The Shape of You” și-a anunțat cei 29 de milioane de fani de pe Instagram că va lansa un nou album, printr-un story care conținea un tweet mai vechi. În 2012, el scria ”Realizarea albumului de colaborări No. 5 a fost foarte amuzantă, tocmai ce l-am reascultat. Voi face încă unul. No. 6”.

Nu rata ultimele bilete la concert!

Ed Sheeran încă se află în turneul de promovare pentru albumul din 2017, „Divide” și va concerta în România pe 3 iulie 2019, pe Arena Națională. Până atunci, pentru a-ți face încălzirea, poți asculta noua piesă, „Cross Me” ft. Chance the Rapper și rapperul american PnB Rock, care se va regăsi și pe album.

Pentru concert, biletele se pot achiziționa de pe www.eventim.ro

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.