Cool Stuff

Ce surprize te așteaptă la East European Comic Con 2019

East European Comic Con începe de astăzi, așa că pregătește-te pentru cele mai tari experiențe!

East European Comic Con începe de astăzi, așa că pregătește-te pentru cele mai tari experiențe!  Cel mai important și așteptat eveniment dedicat tuturor pasionaților de filme, seriale, benzi desenate și gaming, din estul Europei se desfășoară în perioada 24-26 mai, în complexul expozițional Romexpo.

Șase actori internaționali, zeci de expozanți cu cea mai diversificată ofertă de produse inspirate din pop culture, cele mai tari jocuri video și cele mai performante echipamente IT te așteaptă la East European Comic Con 2019! De asemenea, Tronul de Fier  va fi adus pentru ultima oară la eveniment, direct de pe platoul celui mai popular serial al momentului, „Game of Thrones”. La eveniment, vei întâlni și un dragon în mărime naturală, o zonă de street food cu mâncăruri pentru toate gusturile, competiții de gaming și cosplay sunt doar câteva dintre atracțiile celei de-a șaptea ediții East European Comic Con.

Nume celebre de la Hollywood, prezente la East European Comic Con

Publicul va avea șansa unică de a interacționa cu nume importante ale micului și marelui ecran precum Paul Wesley ("The Vampire Diaries"), Carice van Houten ("Game of Thrones), Vladimir Furidk ("Game of Thrones"), Nicholas Brendon („Buffy The Vampire Slayer"), Manu Bennett ("Spartacus", "Arrow"), Adam Brown ("The Hobbit"), Staz Nair (Qhono din "Game of Thrones", care va fi și co-host al panel-urilor cu actori) și David Raynolds („The Travelers", "Wayward Pines"), acesta din urmă acordând autografe și fotografiindu-se cu doritorii în schimbul unor donații redirecționate unei cauze nobile și anume unui orfelinat din Moldova.

Programul pentru fiecare actor este disponibil pe site-ul evenimentului, însă poate suferi diverse modificări, așa că te rugăm să îl verifici cu atenție!

O zonă specială pentru fanii serialului „Umbre”

În afară de actorii străini, fanii se vor putea delecta cu un nou panel al distribuției din serialul HBO "Umbre" în cadrul căruia vor afla noutăți mult așteptate din următorul sezon ce va apărea curând pe micile ecrane.

Benzi desenate și jocuri pentru toate gusturile

În plus, sezonul România-Franța va fi reprezentat pe Aleea Artiștilor de către 6 artiști francezi, printre care și co-creatorul celebrei serii Rahan, Jean-François Lécureux.  Sezonul România-Franța va fi prezent și în zona de gaming printr-o expoziție de jocuri video cu sprijinul RDGA.

Zona de gaming va fi bogată în tehnologie de ultimă oră, jocuri noi, competiții și diverse activări puse în scenă de partenerii East European Comic Con.

PROGRAM

Pe 24 mai, porțile se deschid de la ora 16:00, urmând ca prima zi să se încheie la ora 21:00. Sâmbătă programul este cuprins între 10:00 și 20:00, iar duminică între 10:00 și 19:00 Programul complet poate fi consultat aici: www.comic-con.ro/timetable/  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.