Kiss Music News

„Reginele” încasărilor. Cum a reușit trupa Queen să o detroneze financiar pe Regina Angliei!

Trupa Queen a devenit mai bogată decât Regina Elisabeta a Marii Britanii, datorită succesului peliculei „Bohemian Rhapsody”

Succesul trupei Queen continuă și la 28 de ani după moartea lui Freddie Mercury! Cei trei membri ai trupei rămaşi în viaţă au adunat împreună o avere care o depășește pe cea a reginei Marii Britanii.

Datorită încasărilor obținute în urma filmului biografic Bohemian Rhapsody, averile muzicienilor au crescut cu câte 25 de milioane de lire sterline. Împreună, suma celor trei este estimată la 445 de milioane de lire sterline, în timp ce Regina Elisabeta nu a depăşit cifra de 370 de milioane.

Cine a mai avut de câștigat datorită filmului?

Fostul chitaristul, Brian May și toboșarul, Roger Taylor, s-au implicat activ în realizarea filmului și i-au ajutat pe producători cu multe detalii din backstage. Nu putem spune același lucru și despre bassistul trupei. Deacon și-a crescut venitul fiind al patrulea acționar al casei de producție Queen Productions Limited.

Și fosta logodnică a lui Freddie Mercury s-a bucurat de succesul filmului. Mary Austin este moștenitoarea a 75% din toate câştigurile cuvenite fostului solist al trupei.

Filmul despre viața cântărețului a strâns aproape 600 de milioane de lire sterline. „Bohemian Rhapsody” a obținut la Globurile de Aur premiul pentru cel mai bun film la categoria dramă, iar pelicula i-a adus primul premiu Oscar lui Rami Malek, cel care l-a interpretat pe Freddie Mercury.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.