Kiss Music News

Ce îi leagă pe John Travolta și Pitbull? O prietenie strânsă și mai nou, tunsoarea.

Spune-mi cu cine ieși, ca să-ți spun cine ești. Cât de mult l-a influențat Pitbull pe John Travolta în schimbarea look-ului!

Schimbările radicale de look sunt întotdeauna un lucru greu de realizat, cu atât mai mult cu cât ești unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Oricine a urmărit Saturday Night Fever sau Pulp Fiction, a avut un șoc când John Travolta a decis să renunțe la podoaba capilară. 

Travolta și-a dezvăluit noul look la începutul anului și chiar dacă imaginea de băiat rău i se potrivește foarte bine, fanii încă au curiozități. Actorul și fiica lui au fost invitați în emisiunea lui Jimmy Kimmel să discute despre rolurile din noul thriller, The Poison Rose, și au atins și acest subiect.

Sursa de inspirație? Se pare că influența prietenului său, Pitbull, este foarte mare. În interviu, Travolta a declarat „noi, băieții care facem asta, trebuie să rămânem împreună” și i-a încurajat pe toți cei care își doresc această schimbare de look. Cine știe? Poate cei doi vor înființa și un grup al bărbaților cu chelie!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.