Game Of Thrones

FOTO | Melisandre din „Game of Thrones”, la plimbare prin București

Uite cum și-a petrecut weekend-ul în București, frumoasa Carice van Houten, care a interpretat-o pe Melisandre în „Game Of Thrones”.

Carice van Houten, actrița olandeză care a interpretat-o pe Melisandre în „Game Of Thrones”, și-a petrecut weekend-ul în București. Aceasta a fost invitată la East European Comic Con, eveniment dedicat tuturor pasionaților de filme, seriale, benzi desenate și gaming.

Pe lângă conferințele de presă și întâlnirile cu fanii, Carice și-a făcut timp și pentru o plimbare prin parcul Herăstrău, publicând o filmare pe contul său de Instagram.

De asemenea, actrița din „Game Of Thrones” s-a fotografiat și într-un restaurant franțuzesc din București, alături de o prietenă. În imagine, cele două sunt cu zâmbetul pe buze, semn că le-a priit  mini-vacanța din București.

Pe lângă Carice van Houten, la București au fost prezenți  în acest weekend și alți actori celebri, precum Paul Wesley din „The Vampire Diaries”, Vladimir Furdik  din „Game Of Thrones” și Manu Bennett din „Spartacus”.

Manu Bennett s-a distrat pe cinste în București, postând o mulțime de clipuri din Centrul Vechi al capitalei, dar și de la protestul de sărbătoare, care a avut loc luni în Piața Victoriei, în urma alegerilor europarlamentare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.