Game Of Thrones

Kit Harington s-a internat într-o clinică de dezintoxicare! Ce a pățit actorul din „Game of Thrones”?

Kit Harington s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din SUA, pentru a se trata de stres și de dependența de alcool.

Kit Harington s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din SUA, pentru a se trata de stres și de dependența de alcool. Conform ziarului Page Six, actorul s-ar fi internat în această clinică, înainte de finalul serialului „Game of Thrones”, fiind susținut de soția sa, Rose Leslie.

Kit a decis să ia o pauză și să profite de această oportunitate pentru a se interna într-o clinică de reabilitare, pentru a reuși să treacă peste niște probleme personale”, au declarat reprezentanții actorului.

Se pare că starea mentală a actorului ar fi fost afectată după ultimul sezon al serialului „Game Of Thrones”. Kit Harington a povestit în ianuarie, într-un interviu pentru revista GQ Australia, că ultimele filmări i-au dărâmat pe toți cei din distribuție. De asemenea, actorul a declarat pentru Esquire, că i-a fost dificil să renunțe la personajul lui Jon Snow.

În ultima mea zi de filmări, m-am simțit bine... m-am simțit bine... Când am început să filmez ultimele cadre, am simțit cum încep să respir greu. Când au pornit camerele pentru ultima dată, am fost distrus. Simțeam în același timp o eliberare, dar și o stare de îngrijorare, pentru că știam că nu o să mai fac asta din nou”, a povestit Kit Harington.

Finalul „Game of Thrones” l-a afectat pe Kit Harington destul de tare. Actorul ar fi izbucnit în lacrimi când a citit scenariul ultimului sezon al serialului. „Mi se frânge inima. Iubesc serialul acesta mai mult decât orice. Nu a fost niciodată doar un job pentru mine, este viața mea”, a mărturisit Kit într-un documentar HBO despre finalul seriei. 

Foto: Looper

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.