Game Of Thrones

Jason Momoa era „prea falit ca să se întoarcă acasă”, atunci când filma pentru „Game Of Thrones”

Jason Momoa a dezvăluit că era prea sărac în perioada în care filma pentru „Game Of Thrones”, pentru a se întoarce acasă!

Jason Momoa a dezvăluit printr-o postare pe Instagram, o întâmplare amuzantă, din perioada în care filma pentru „Game of Thrones”. Celebrul actor le-a povestit fanilor că la acea vreme era „prea falit ca să zboare spre casă”, așa că a decis să închirieze o camionetă, cu care a călătorit prin Irlanda, alături de prietenul său, Brian Andrew.

FOTO | Cum s-a ales Jason Momoa cu cicatricea de la sprânceană?

În timp ce filmam GOT am avut o scurtă pauză. Eram prea faliţi pentru a zbura acasă, aşa că am închiriat o camionetă în Belfast şi am condus în jurul frumoasei şi uimitoarei Irlande în căutarea celei mai bune halbe de Guinness. S-a dovedit că e perfectă oriunde”, a scris Momoa.



Atât de multe povestiri şi oameni minunaţi. Preţuiesc acele vremuri. Au fost momentele cele mai simple, pe care mi le amintesc cel mai bine. Încă mi-e dor de familia mea. A fost un drum lung şi simt că mă aflu abia la început”, a completat vedeta.

Jason Momoa și-a făcut debutul pe micile ecrane în serialul „Baywatch”, însă a ajuns pe culmile succesului abia după ce a obținut rolul lui Khal Drogo, din „Game Of Thrones”. Între timp, actorul a adăugat în palmares și alte producții de succes cum ar fi: „Aquaman”, „Justice League” și „Conan The Barbarian”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.