Kiss Music News

Ce spune Miley Cyrus despre rivalitatea dintre ea și Selena Gomez

Iată ce a declarat Miley Cyrus despre rivalitatea dintre ea, Selena Gomez și Demi Lovato!

Întotdeauna, lumea a crezut că între Miley Cyrus, Selena Gomez și Demi Lovato a existat o competiție acerbă pentru popularitate. Cele trei au debutat în aceeași perioadă pe Disney Channel, iar de atunci, acestea au fost în lumina reflectoarelor, având milioane de fani în întreaga lume.

Miley a decis să vorbească despre această „rivalitate”, într-un interviu pentru Capital Breakfast, aducând în discuție și viitorul său album. Cântăreața se pregătește să lanseze un nou material discografic, „She Is Coming”, iar cu această ocazie a vorbit despre versurile piesei „Cattitudine”, în care face referire la competiția dintre Cardi B și Nicki Minaj.

 „I love you, Nicki, but I listen to Cardi.”, spun versurile piesei „Cattitudine”. Miley a ținut să clarifice acest vers, explicând că piesa nu este un atac la adresa lui Nicki Minaj, și că între cele două rapperițe nu există un conflict adevărat.

Nu cred că mai există o competiție între ele. Cât despre mine, cred că am voie să îmi placă două artiste în același timp, chiar dacă provin din aceeași nișă muzicală”, a spus Cyrus.

De aici, Cyrus a trecut direct la subiect și a clarificat toate zvonurile privind o concurență între ea și colegele sale de breaslă, Demi Lovato și Selena Gomez.

Am crescut colaborând cu Selena și Demi, nu a fost niciodată o competiție între noi. De aceea, Ariana Grande este una dintre prietenele mele apropiate. Când te cunoști îndeajuns de bine, nimeni nu te mai poate copia. Deci nu ai de ce să îți faci griji că cineva îți va fura locul, pentru că fiecare e unic în lume”, a spus Miley Cyrus.

Apoi, artista a publicat pe Instagram un clip video, însoțit de următorul mesaj: „Te iubesc, Selena, dar o ascult pe Demi!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.