Game Of Thrones

Drama prin care trece Kit Harington. Actorul din „Game Of Thrones” este de nerecunoscut!

Kit Harington, dat peste cap. Cum a fost surprins actorul din „Game Of Thrones”!

Se pare că unii actori nu reușesc să se obișnuiască așa de ușor cu faima, iar printre ei se numără și Kit Harington, care a fost copleșit de succesul pe care l-a căpătat în urma serialului „Game Of Thrones”.

În ianuarie 2018, Kit Harington a fost surprins în timpul unui scandal dintr-un bar american, după ce consumase foarte multe băuturi alcoolice. Conform DailyMail, martorii au declarat că actorul era nervos, voia să joace biliard, însă nu se putea ține pe picioare și era incoerent, așa că a fost condus afară din bar, de către angajați.

Patronul barului a declarat că starul din „Game of Thrones” a comandat băuturi pentru toți cei prezenți și la final a lăsat un bacșiș generos.

Voia să joace „Killer”, unde fiecare persoană are dreptul la o rundă, însă Harington nu voia să îi lase și pe ceilalți să joace. Când angajații mei au realizat că actorul nu se simte bine, l-au rugat politicos să plece și l-au ajutat să iasă afară”, a declarat patronul barului.

Momentul în care a avut loc acest incident nu a fost deloc o coincidență. La acea vreme, Kit mai avea de filmat câteva luni pentru ultimul sezon din „Game Of Thrones”, serial care i-a adus faima tânărului actor britanic.

Harington și-a făcut debutul în „Urzeala Tronurilor”, direct de pe băncile facultății de actorie, așa că acest proiect a însemnat mult pentru britanic. Distribuția acestei producții a fost familia lui Kit Harington timp de nouă ani, iar drept dovadă, actorul s-a căsătorit cu partenera sa din serial, Rose Leslie.

După ce a filmat ultima sa scenă din „Game Of Thrones”, actorul a fost vizibil afectat: „Mi s-a frânt inima. Am iubit acest serial mai mult ca orice. Nu a fost niciodată un job pentru mine, a fost întreaga mea viață”, a dezvăluit Kit Harington.

În ziua în care a fost difuzat ultimul episod, Kit a decis să se interneze într-o clinică de reabilitare, iar sursele au dezvăluit că motivele ar fi stresul și dependența de alcool.

Totuși, reprezentantul actorului a declarat că motivul internării ar fi altul: „Kit a decis să ia o pauză și să profite de această oportunitate pentru a se interna într-o clinică de reabilitare, pentru a reuși să treacă peste niște probleme personale”.

„Soția sa îl susține. Toată lumea care îi este apropiată își dorește ca acesta să se odihnească o perioadă. Acum, el are nevoie doar de liniște și pace”, a declarat o sursă pentru DailyMail.

Deci, ce se întâmplă până la urmă cu Kit? Din câte se pare, criza prin care trece acesta a fost provocată de finalul serialului „Game Of Thrones”.

La difuzarea documentarului despre „Game Of Thrones”, Kit a fost surprins plângând, în timp ce citea scenariul ultimului sezon. Se pare că actorul a fost afectat de scena în care personajul său, Jon Snow, o omoară pe Daenerys Targaryen.

După nouă ani în care l-a interpretat pe Jon Snow, Kit Harington nu mai are nimic de făcut: programul lui este liber, iar acest lucru pare să îl afecteze de asemenea pe actor. Acesta ar fi fost în discuții pentru viitorul film Batman, însă speranțele sale au fost ruinate, deoarece rolul a fost obținut de Robert Pattinson.

Chiar dacă serialul „Game Of Thrones” l-a ajutat să își facă un nume la Hollywood, se pare că faima nu este pe gustul lui Harington. Acesta a declarat că cel mai mult i-a plăcut să filmeze pentru primul sezon al serialului, deoarece pe atunci nimeni nu știa cine este. Acum,  Kit Harington este mereu așteptat de sute de fani în fața hotelurilor și este oprit foarte des pentru fotografii, lucru pe care îl detestă.

Trebuie să îi refuzi, altfel ajungi să te simți ca un manechin. Nu vreau să ajung ca Bieber”, spunea Kit Harington.

Spre deosebire de colegii săi, Kit Harington a evitat să fie activ pe rețelele de socializare, considerând că toată agitația din jurul serialului „Game Of Thrones” l-ar putea influența negativ. Pe lângă asta, actorul a fost deranjat de termenii contractuali care îi impuneau își păstreze același look și îi interziceau să discute cu soția sa despre scenariul serialului.

Foto: HBO, DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.