Game Of Thrones

De ce a refuzat Emilia Clarke rolul din „Fifty Shades of Grey”?

Emilia Clarke a dezvăluit recent că a refuzat rolul Anastasiei Steele din trilogia „Fifty Shades”.

Emilia Clarke a dezvăluit recent că a refuzat rolul Anastasiei Steele din trilogia „Fifty Shades”, deoarece nu dorea ca imaginea ei să aibă de suferit. După ce a filmat scenele nud din „Game Of Thrones”, actrița a decis să refuze orice altă ofertă de film, în care aceasta ar fi trebuit să se dezbrace.

Regizoarea Sam Taylor-Johnson face magie. O iubesc, m-am gândit că viziunea ei este minunată. Dar ultima dată când am apărut dezbrăcată în fața camerei a fost în Game Of Thrones, în urmă cu mult timp, și încă primesc mereu întrebări despre asta, doar pentru că sunt femeie.

Este enervant și sunt sătulă de asta, pentru că am făcut acel lucru pentru personaj – Nu m-am dezbrăcat gândindu-mă că orice tip va avea ocazia de a-mi analiza sânii. Deci, am refuzat oferta pentru Fifty Shades!”, a declarat Emilia Clarke, într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

Clark a declarat că nu dorește să mai audă întrebări despre scenele ei de nuditate, mult timp de acum încolo.

Am făcut o scenă nud și acum sunt etichetată pe viață pentru acest lucru. Am acceptat acea scenă, unde totul era despre senzualitate și sex, iar eu trebuia sa apar dezbrăcată, dar asta nu însemna că nu m-am gândit la asta. Am realizat că dacă mă voi arunca voluntar într-o asemenea situație, va trebui să mă pot uita în ochii oamenilor, fără să am pretenția de a nu fi întrebată despre acest lucru”, a spus Emilia Clarke.

În cele din urmă, rolul Anastasiei Steele i-a revenit Dakotei Johnson, care a apărut alături de Jamie Dornan în toate cele trei filme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.