Kiss Music News

Ce muzică mai ascultă copiii în 2019. Cum au evoluat gusturile generațiilor!

Gusturile muzicale se schimbă de la o generație la alta și uite că așa apar mereu trenduri noi în industria muzicală!

Gusturile muzicale se schimbă de la o generație la alta și așa apar mereu trenduri noi în industria muzicală. Dacă în urmă cu zece ani, copiii ascultau Linkin Park, Nelly Furtado, Miley Cyrus și Justin Timberlake, generația de astăzi are alte preferințe muzicale! Dacă arunci un ochi peste playlist-ul unui copil de 12-13 ani, sunt mari șanse să îi întâlnești acolo pe următorii artiști:

Billie Eilish

Billie Eilish îți atrage instant atenția prin stilul ei vestimentar, dar și prin videoclipurile creepy, care te țin în suspans. Artista a debutat la 13 ani, iar de atunci, cariera ei a fost într-o continuă dezvoltare. Billie își compune singură piesele, iar acesta este cu siguranță un plus pentru cariera sa. Pe lângă faptul că este favorita tinerilor din ziua de azi, Billie are și câteva fane celebre, printre care se numără și Julia Roberts.

Ariana Grande

Mulți spun că Ariana Grande este noua Mariah Carey, dar nu am tinde să o comparăm cu nicio divă din industria muzicală. Ariana are un stil unic, o voce puternică și o mulțime de piese care au fost No.1! Chiar dacă și-a făcut debutul pe micile ecrane cam în același timp cu Miley Cyrus, Ariana  nu s-a grăbit să se lanseze în industria muzicală precum colegele ei de breaslă. Primul ei album a fost lansat în 2013, iar de atunci, Ariana a scos hituri pe banda rulantă și s-a remarcat prin stilul ei personal. Când spui Ariana Grande, te gândești instant la pony tail și la urechiușele de pisică!

BTS

Se pare că febra K-Pop a ajuns și în România, iar trupa BTS este cu siguranță în playlist-ul copiilor! Dacă în anii '90, fetele erau înnebunite după Backstreet Boys, acum, gusturile puștoaicelor s-au schimbat, iar membrii BTS sunt favoriții tuturor! Cei șapte băieți sunt plini de energie, au mereu outfituri inedite și coregrafii originale, așa că nu e mirare că tinerii îi admiră și le fredonează piesele.

Post Malone

Post Malone este cu siguranță un artist versatil, care până acum a reușit să ne surprindă de fiecare dată cu colaborările sale. Pe lângă stilul muzical aparte, artistul are și un look inedit. Când spui Post Malone te gândești instant la tipul cu multe tatuaje.

CNCO

Trupele de băieți vor fi mereu la modă! După febra Take That și Backstreet Boys, a venit timpul ca trupa CNCO să domine topurile muzicale. Cei cinci membri ai formației au reușit să devină cunoscuți la nivel internațional după colaborarea cu Little Mix. De atunci, piesele formației CNCO se aud peste tot!

Drake

Drake a cucerit anul trecut internetul cu piesa „In My Feelings”, iar de aici a fost un pas pentru ca tinerii să se îndrăgostească de albumul „Scorpion”. Chiar dacă în trecut artistul a mai avut piese de succes, putem spune că 2018 a fost cu siguranță anul lui Drake!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.