Cool Stuff

Will Smith, pus la încercare de două gemene. Cum a răspuns actorul la întrebarea amuzantă a fetițelor!

Will Smith poartă o discuție cu gemenele Stauffer, la premiera filmului Aladdin.

Ne-am obișnuit deja cu faptul că Will Smith este unul dinte cei mai amuzanți actori. El păstrează o relație apropiată cu fanii lui și a reușit să ne topească inimile la premiera filmului „Aladdin”.

Aflat pe covorul roșu, actorul s-a întâlnit cu două fetițe, care erau extrem de contrariate, deoarece nu știau dacă acesta are sau nu puteri magice . Smith nu s-a pierdut cu firea și le-a răspuns: „Când sunt în public, nu-mi pot folosi magia!”. Mai mult, pe un ton serios, el le-a explicat gemenelor că oamenii se sperie de spirite și că în viața de zi cu zi trebuie să pretindă că este un om normal.

Actorul le-a întrebat pe fetițe dacă au cunoscut-o pe Prințesa Jasmine și le-a invitat pe covorul roșu, să le-o prezinte. În film, Will Smith interpretează duhul din lampă, iar prințesa Jasmine este Naomi Scott.

Clipul a fost postat, mai târziu, pe Facebook și are peste 1 milion de vizualizări.

Gemenele, în vârstă de 4 ani, sunt cunoscute publicului. Sunt deja vedete, iar contul de Instagram al familiei Stauffer are aproape 4 milioane de urmăritori. Probabil, aceasta este explicația pentru dezinvoltura pe care au avut-o micuțele, în discuția cu actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.