Cool Stuff

Ce s-a întâmplat cu domnișoara provocatoare care a întrerupt finala Ligii Campionilor

Ce s-a întâmplat cu domnișoara îmbrăcată sumar, care a intrat pe terenul finalei Ligii Campionilor?!

O tânără îmbrăcată provocator a devenit vedetă peste noapte, după ce a pătruns pe terenul de fotbal, în timpul finalei Ligii Campionilor. Aceasta a acaparat toată atenţia, inclusiv a jucătorilor de pe stadion, iar publicul masculin a fost cu siguranță încântat de apariția ei. Oare se mai gândea cineva în acel moment la echipa care va câștiga meciul?

La câteva momente de la incident, a fost dezvăluită și identitatea domnișoarei și din câte se pare, aceasta este un model rus, pe nume Kinsey Wolanski. Tânăra în vârstă de 22 de ani a alergat pe teren, îmbrăcată sumar, într-un body negru, care îi lăsa la vedere părțile intime. Tot incidentul s-a petrecut chiar la un sfert de oră de la începerea meciului dintre Tottenham – Liverpool, însă autoritățile au scos-o pe tânără rapid de pe gazon.

Imaginile provocatoare au devenit virale pe internet, iar mulți internauți au fost de părere că momentul a fost „cea mai bună parte” a meciului. Totuși, cea care a avut cel mai mult de câștigat din toată această întâmplare a fost Wolanksi, deoarece modelul a câștigat între timp 2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Pe lângă asta, body-ul în care tânăra era îmbrăcată, avea un mesaj publicitar – „Vitaly Uncensored”, care este numele site-ului de adulți, deținut de iubitul lui Wolanski. Experții spun că apariția tinerei ar fi fost o reclamă pe cinste, în valoare de 4 milioane de dolari.

Se pare că în 2014, și iubitul lui Wolanski,  Vitaly Zdorovetskiy, ar fi făcut un gest la fel de nebun. Acesta ar fi intrat pe teren, în finala Cupei Mondiale, având pe piept scris următorul mesaj: „Natural born prankster” / „farsor înnăscut”.

Viaţa este pentru a fi trăită şi pentru a face lucruri nebuneşti pe care ţi le vei aminti întotdeauna“, a scris Kinsey Wolanski pe Instagram, în descrierea unui filmuleţ în care este surprins momentul ei de pe terenul de fotbal.

Se pare că între timp contul oficial de Instagram al modelului ar fi fost închis, din cauza plângerilor primite.

Foto: Unilad, Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.