untold

Robbie Williams vine în august la festivalul UNTOLD

Robbie Williams, unul dintre cele mai mari staruri pop din lume, vine în această vară la festivalul UNTOLD!

Robbie Williams, unul dintre cele mai mari staruri pop din lume, vine în această vară la festivalul UNTOLD! Interpretul hiturilor „Feel” și „Angels” revine în țara noastră, la patru ani de la susținerea primului său concert în România, care a avut loc în 2015, în Piața Constituției din București.

Robbie Williams a devenit cunoscut datorită trupei Take That, în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera sa solo fulminantă. Artistul are nu mai puțin de 7 single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice. De altfel, artistul britanic este cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vândute. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca "Feel", "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", "Freedom", “Millennium”, “She´s The One”, "Old Before I Die", "Kids", "Eternity", " Something Stupid ”, "Radio", "Bodies" și "Candy".

În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards.

Cel mai recent album al lui Robbie Williams este „The Heavy Entertainment Show”, lansat în 2016. Materialul a cuprins piesele „Party Like A Russian” și „Love My Life”, care s-au bucurat de un imens succes în topurile britanice.

Robbie Williams va urca pe scena de la Untold, într-una dintre cele mai patru zile de festival, care va avea loc în perioada 1-4 august 2019. Pe scena festivalului îi vom mai asculta pe Steve Aoki, David Guetta, Martin Garrix, Tove Lo, Busta Rhymes și James Arthur!

Kiss FM radioul oficial al distracției de la UNTOLD și în această vară! Are you ready for the next UNTOLD experience? Ne dăm întâlnire cu tine la festival în perioada 1-4 august! See you there!

Pentru 2019, organizatorii festivalului UNTOLD pregătesc ediția aniversară de cinci ani, care va depăși toate experiențele trăite de fanii evenimentului în primele patru ediții. Devenit un fenomen internațional și unul dintre evenimentele muzicale ale anului de la care nu trebuie să lipsești, UNTOLD aduce în acest an, pe cele 9 scene amplasate în perimetrul festivalului, peste 200 de artiști internaționali.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.