Cool Stuff

Christian Bale și Matt Damon fac echipă într-un nou film, Ford vs Ferrari.

Un nou film cu automobile, curse contra cronometru și adrenalină se lansează în această toamnă.

Nu trebuie să fii un fan împătimit al curselor de mașini pentru a aștepta cu nerăbdare Ford v. Ferrari. Cu atât mai mult cu cât filmul îi are în rolurile principale pe Christian Bale și Matt Damon. De data aceasta, cei doi sunt în aceeași echipă, în încercarea de a proiecta mașina care să câștige competiția Le Mans, din 1966.

Ford v. Ferrari, în regia lui James Mangold, urmărește povestea unei echipe de ingineri și designeri americani, care trebuie să construiască noul Ford GT40. Ei sunt nevoiți să creeze întrega mașină după schița care le este pusă la dispoziție, pentru a învinge campionul en titre, Ferrari. Și toate acestea, cu doar 24 de ore înainte de a începe cursa, Le Mans.

Inițial, pentru rolurile principale, au fost luați în considerare Tom Cruise și Brad Pitt, urmărind scenariul lui Jason Keller, însă proiectul nu s-a concretizat. Totuși, la începutul anului 2018, au anunțat că James Mangold a preluat frâiele și că acesta va regiza filmul despre rivalitatea dintre Ford și Ferrari, bazându-se pe scenariul original.

Filmul va fi lansat pe 25 noiembrie, anul acesta și cu un buget de peste 100 milioade de dolari, ne așteptăm să ajungă repede în topul preferințelor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.