Cool Stuff

Relația dintre Bradley Cooper și Irina Shayk „atârnă de un fir de ață”

Relația dintre Bradley Cooper și Irina Shayk ar „atârna de un fir de ață”, după cum a declarat o sursă apropiată celebrului cuplu

Relația dintre Bradley Cooper și Irina Shayk ar „atârna de un fir de ață”, după cum a declarat o sursă apropiată celebrului cuplu. Din câte se pare, relația  dintre cei doi ar fi pe butuci, iar singurul lucru care îi mai ține împreună  este fetița lor în vârstă de doi ani, Lea De Seine.  „Pentru fetița lor ei tot încearcă să rămână împreună. Niciunul dintre ei nu se simte confortabil. Niciunul nu este fericit.”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Aceste informații au fost făcute publice de curând, după ce în urmă cu câteva luni s-a zvonit în presă că între Lady Gaga și Bradley Cooper ar fi fost o idilă. Cei doi au fost „cuplați” de presă încă din perioada în care a fost lansat filmul „A Star Is Born”.

După ce au apărut împreună pe scena de la Premiile Oscar, Lady Gaga și Bradley Cooper au dat din nou impresia că sunt foarte apropiați, iar fanii celor doi au crezut că actorii chiar trăiesc o poveste de dragoste și în realitate, nu doar în film.

Asta am vrut să vedeți. Este vorba despre un cântec lung. Este vorba despre o poveste dragoste la care am lucrat mult. Am știut că el are o viziune pe care o va continua”, a spus Lady Gaga, în cadrul unui interviu cu Jimmy Kimmel.

Practic, artista a încercat să facă lumină în cazul „idilei” sale cu Bradley Cooper, declarând că totul a fost un simplu teatru, pentru a vinde mai bine povestea.

Lady Gaga a încheiat logodna cu iubitul ei, Christian Carino, în februarie 2019, iar de atunci, aceasta a evitat să vorbească în presă despre despărțirea de acesta. Totuși, apropiații artistei ar fi dezvăluit că motivul principal al despărțirii ar fi fost posesivitatea lui Carino.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.