Cool Stuff

FOTO | Ce mai fac frații Salvatore? Cum au fost surprinși cei doi actori din serialul „The Vampire Diaries”!

Chiar dacă serialul „The Vampire Diaries” s-a încheiat în urmă cu doi ani, frații Salvatore încă au rămas favoriții noștri!

Chiar dacă serialul The Vampire Diaries s-a încheiat în urmă cu doi ani, frații Salvatore încă au rămas favoriții noștri! Paul Wesley și Ian Somerhalder s-au reîntâlnit de curând în Polonia, unde au luat masa „în familie”. Se pare că cei doi au fost însoțiți la cină și de părinții lui Paul Wesley, care sunt polonezi.

Evident, cei doi actori nu au putut să rateze această ocazie și s-au fotografiat împreună,  spre deliciul fanilor.

Dobry Wieczor! (Bună seara!). De ce poartă tata ochelari de soare noaptea?”, a scris Paul Wesley, în descrierea fotografiei, în care apare alături de Ian.

De curând, Paul Wesley a fost în România, unde a participat la East European Comic Con, eveniment care s-a desfășurat în perioada 24-26 mai 2019. Din păcate, actorul nu a publicat nicio fotografie din vizita sa la București, dar cine știe, poate data viitoare o să petreacă mai mult timp în țara noastră.

Cei doi actori s-au mai reîntâlnit și la aniversarea lui Ian Somerhalder, ocazie pe care Paul Wesley nu putea să o rateze. Actorul și-a felicitat fostul coleg și a publicat și atunci o fotografie, însoțită de un mesaj amuzant, sugerând că Ian „nu mai este adolescent”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.