Cool Stuff

Pe Pamela Anderson o știe toată lumea, dar uite cum arată cei doi copii ai actriței!

Pamela Anderson si copiii ei au fost întotdeauna în centrul atenției și acest lucru, i-a influențat pe cei doi și în alegerea carierei.

Pamela Anderson este una dintre cele mai cunoscute actrițe, din anii '90. După ce a făcut furori în rolul lui C.J. Parker din Baywatch, ea a rămas în atenția publicului pentru o lungă perioadă. De la nunta ei cu Tommy Lee, toboșarul trupei Mötley Crüe, până la divorțul dintre cei doi sau momentul în care s-a lansat ca scriitoare, Pamela a fost tot timpul în vizorul presei.

Cum au simțit cei doi copii ai lor acest lucru? Brandon și Dylan au avut o copilărie agitată, lipsită de stabilitate, iar celebritatea părinților lor i-a afectat. Totuși, cei doi s-au maturizat și acum au propriile cariere de modele. În timp ce Brandon a apărut de câteva ori în prezentările Dolce & Gabbana, fratele lui mai mic le-a atras atenția celor de la Saint Laurent.

Se pare că cei doi băieți au moștenit și creativitatea părinților. Brandon este pasionat de cinematografie, iar în liceu, a jucat în câteva piese de teatru. Atenția primită de-a lungul timpului nu l-a copleșit și chiar a declarat că întotdeauna i-a plăcut să fie remarcat.

Talentul muzical a fost moștenit de Dylan. El scrie piese, cântă la pian, la chitară și își dorește să devină DJ. Într-un interviu, Dylan a declarat că este fan Chainsmokers, Skrillex și Diplo.

În tot acest timp, mama lor nu a stat degeaba. După o scurtă pauză, în care și-a dedicat tot timpul copiilor, Pamela a revenit în industria cinematografică. Ea a început să scrie cărți, inspirate din propriile experiențe de viață și a devenit activistă pentru drepturile omului și ale animalelor. Nu a renunțat nici la grija pentru imaginea ei și a continuat să își facă intervenții estetice, ajungând aproape de nerecunoscut.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.