neversea

Trei lucruri pe care trebuie să le știi despre Afrojack, înainte de a-l asculta la Neversea!

Afrojack este unul dintre cei mai îndrăgiți DJ din lume și în vara asta, ne dăm întâlnire cu el la Neversea!

Kiss FM este radioul distracției de la Neversea! Ești pregătit pentru cea mai tare experiență din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat la malul mării!

Mai este atât de puțin până ne dăm întâlnire cu Afrojack la NEVERSEA, așa că ne-am gândit că ar trebui să-i facem o scurtă prezentare, ca să fii pregătit pentru show-ul celebrului DJ!

Afrojack a început să mixeze în adolescență și în doar câțiva ani, a ajuns un producător internațional, care acum este prezent pe scenele celor mai mari festivaluri din lume!

1. Afrojack a început să cânte la pian de la vârsta de 5 ani

Afrojack a făcut cunoștință cu muzica încă din copilărie. A început prin a cânta la pian, iar la 11 ani a descoperit programul de mixat, Fruity Loops, și așa a făcut primul pas spre cariera lui de DJ.

2. Majoritatea pieselor lui sunt create în avion

Cariera de DJ internațional presupune și foarte multe călătorii. Fie că vorbim despre festivaluri sau noi colaborări, Afrojack iși petrece foarte mult timp în avion. Așa că îndrăgitul producător s-a hotărât să folosească timpul petrecut pe drumuri, în favoarea lui, lucrând la piesele noi, chiar în avion!

3. A colaborat cu Beyonce pentru hitul „Run the World”

Iți vine să crezi sau nu, Afrojack a participat la realizarea hitului „Run the World”, de la Beyonce. Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai de succes piese ale artistei, primind multe nominalizări și fiind ascultată în întreaga lume. Afrojack și-a exprimat în trecut și admirația pentru Lady Gaga, așa că așteptăm cu nerăbdare o colaborare între cei doi.

Afrojack este unul dintre cei mai îndrăgiți DJ și se află pe locul 8 în topul celor mai tari 100 de DJi din lume, realizat de revista DJ Mag.

Kiss FM is The Sound of UNTOLD & NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.