Cool Stuff

Nina Dobrev are un nou iubit super hot! Cum arată cel care a cucerit-o pe actrița din „The Vampire Diaries”?

Cine este noul iubit al Ninei Dobrev? Cât de sexy este partenerul actriței din „The Vampire Diaries”!

Nina Dobrev este mai îndrăgostită ca oricând și din câte se pare, este nedezlipită de noul ei iubit. Frumoasa actriță a fost surprinsă de paparazzi în costum de baie, alături de iubitul ei, Grant Mellon, în timpul unei vacanțe la Cannes. În imagini, cei doi se află pe marginea unei piscine și par destul de îndrăgostiți!

Cei doi se află în Franța în această perioadă pentru a participa la celebrul Festival de Film Internațional de la Cannes, unde sunt prezente anual o mulțime de celebrități din industria cinematografică.

 

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru revista PEOPLE că aceștia sunt împreună de ceva timp și că „relația este un serioasă”.

Cine este Grant Mellon?

Grant Mellon este de profesie scenarist, model și producător, însă acesta pare să aibă și alte interese, dacă luăm în calcul postările sale de pe Instagram. Grant este pasionat de snooker, muzică și pare să meargă destul de des la sală. Până acum, acesta pare bărbatul perfect!

Nina Dobrev și Grant Mellon s-ar fi cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relația lor a început discret, cei doi evitând să apară împreună în public. Totuși, Nina și Grant au fost observați împreună la o campanie umanitară din Mexic, unde au petrecut destul de mult timp unul alături de celălalt.

De când s-a despărțit de Ian Somerhalder, Nina a avut mai multe relații cu nume celebre de la Hollywood, printre care Austin Stowell, Scott Eastwood și Glen Powell.

Foto: People

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.