1 Festival 3 Hits

Pregătește-te pentru NEVERSEA cu un combo muzical super cool

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits!

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Pentru început, facem încălzirea cu următoarele trei hituri, pe care sigur le-ai auzit de o mulțime de ori până acum!

DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B

O colaborare wow, o piesă caliente și un refren catchy = rețeta perfectă pentru un hit de neuitat!


 

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie)

„Rockabye” este cu siguranță genul de piesă care îți rămâne instant în minte. Single-ul are un mesaj puternic, iar vocea lui Anne-Marie se potrivește cu ritmurile celor de la Clean Bandit. Să mai spunem ceva și despre Sean Paul? Abia așteptăm să-l vedem la Neversea!


 

Lost Frequencies – Are You With Me

DJ-ul belgian Lost Frequencies a reușit să dea lovitura cu acest hit în urmă cu patru ani, iar de atunci, acesta a lansat numai piese de succes, care au dominat topurile muzicale.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.