Cool Stuff

VIRAL | Jason Momoa s-a lăsat filmat în cadă pentru o cauză umanitară. Sigur nu vrei să ratezi asta!

Jason Momoa s-a lăsat filmat dezbrăcat, într-o cadă plină plină cu spumă, pentru o cauză umanitară!

Jason Momoa este de neoprit! Celebrul actor s-a tot implicat în ultima perioadă într-o mulțime de campanii, încercând să-i facă pe oameni să conștientizeze cât de nociv este plasticul pentru mediu.

În videoclipul pe care l-a publicat pe rețelele de socialziare, Jason Momoa îi provoacă pe mai mulți oameni să renunțe la sticlele de plastic, însă, din păcate, actorul se întâlnește cu persoana nepotrivită. Evident, tot scenariul se lasă cu o altercațiune violentă între Jason Momoa și luptătorul de wrestling - Mada Abdel Hamid. Totuși, finalul clipului este unul savuros, mai ales pentru fanele lui Momoa. Actorul apare dezbrăcat, într-o cadă plină cu spumă, în timp ce îți „îngrijește” rănile cu gheață!

Haideți să scăpăm de sticlele de plastic și să curățăm planeta și cel mai important, să schimbăm ceva pentru generațiile următoare. Trebuie să fim responsabili pentru că generațiile viitoare depind de noi”, a transmis Jason Momoa.


Aceasta nu este prima campanie de acest gen a lui Jason Momoa, ținând cont că în aprilie, actorul s-a bărbierit pentru a atrage atenția asupra consumului exagerat de plastic. Cu toții putem face o lume mai bună pentru copiii noștri și pentru generațiile care vor urma, așa că suntem mândri de Jason Momoa, care este un adevărat model!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.