1 Festival 3 Hits

O nouă serie de 3 piese te pregătește pentru NEVERSEA!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits!

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Continuăm seria de combo-uri muzicale cu încă 3 hituri de la artiștii tăi preferați! Și dacă nu le știai, dă play acum și pregătește-te pentru festival!

Sak Noel & Salvi ft. Sean Paul - Trumpets 

Sigur ai auzit piesa de o mulțime de ori până acum, iar dacă nu îți amintești, cu siguranță, te va ajuta clipul!

Jessie J - Flashlight

Mai puțin cunoscută decât celelalte piese ale lui Jessie J, „Flashlight” s-a aflat pe coloana sonoră a musicalului „Pitch Perfect 2”.

Alesso - Heroes (we could be) ft. Tove Lo

Într-un interviu acordat pentru Billboard, Alesso a spus povestea din spatele acestei piese. Artistul a povestit că i-a arătat instrumentalul lui Tove Lo, și împreună au hotărât că versurile vor vorbi despre nevoia de dragoste și apreciere din partea celorlați.

Kiss FM is The Sound of NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.