1 Festival 3 Hits

Tic-tac! Facem recapitularea hiturilor pe care le vei auzi la Neversea!

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up!

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Pentru astăzi, am selectat trei piese super cool, care te vor face să dansezi și să simți puțin atmosfera de festival!

Lost Frequencies & Netsky - Here With You

Dacă vrei să îți aduci aminte de momentele în care te-ai îndrăgostit, piesa „Here With You” îți va transmite cu siguranță acest vibe! Dă-i play, închide ochii și imaginează-ți că ești pe plaja de la Neverea, alături de persoana iubită. 

Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie

Pe Dua Lipa am văzut-o la prima ediție de Neversea, acum, ne dăm întâlnire cu Sean Paul la același festival de la malul mării. Colaborarea celor doi a fost mult timp în fruntea topurilor muzicale în 2017, iar acum abia așteptăm să ascultăm această piesă live, pe plaja din Constanța.

Grace feat G-Eazy - You Don't Own Me

Dacă ai văzut filmul „Suice Squad” cu siguranță îți aduci aminte de piesa „You Don't Own Me”! Colaborarea dintre Grace și G-Eazy a fost un boost pentru cariera ambilor artiști, deoarece single-ul s-a bucurat de un mare succes la nivel internațional. Abia așteptăm să vedem ce playlist ne pregătește G-Eazy pentru NEVERSEA!

Kiss FM is The Sound of UNTOLD & NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.