Cool Stuff

Nu o să-ți vină să crezi cum arăta Dwayne Johnson la 16 ani! Colegii săi de liceu credeau că este polițist sub acoperire!

Uite cum arăta Dwayne Johnson pe când avea doar 16 ani!

Când spui Dwyane Johnson, te gândești instant la „Baywatch” și „Fast & Furious” și ai în minte imaginea unui actor înalt, cu un corp bine lucrat și cu un zâmbet perfect. Unii ar spune că Johnson ar fi căpătat acest fizic de invidiat de-a lungul carierei, însă adevărul este cu totul altul.

The Rock a arătat așa dintotdeauna! Actorul postează ocazional fotografii din adolescența sa, pe contul de Instagram, iar în imagini, Dwayne Johnson arăta la 16 ani la fel ca acum!

Actorul face adesea glume pe seama look-ului pe care îl avea în liceu, spunând că mustața sa semăna cu cea a unui star de filme pentru adulți.

Când aveam 16 ani, deja fusesem înscris la patru licee diferite din țară, din cauza faptului că avusesem multe probleme cu legea. McKinley HS (Honolulu, HI), Glencliff HS (Nashville, TN), McGavock HS (Nashville, TN), Freedom HS (Bethlehem, PA). Aveam 19.5 și 100 de kg, iar deasupra buzei aveam o omidă păroasă, adică mustăcioara mea porno. Toți copiii din școală credeau că sunt un polițist sub acoperire, pentru că arătam ca un mutant, ca un fel de bărbat copilăros, dar chipeș.

 În Nashville deja ieșeam mereu în baruri rău-famate și spărgeam mașinile altora. Da, ăsta este unul dintre motivele pentru care acum sunt recunoscător că am parte acum de o viață minunată și că am reușit să facă față cu brio pubertății!”, a scris Dwayne Johnson, într-una din postările sale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.