Kiss Music News

Dua Lipa single, din nou! De ce s-a despărțit iar de iubitul ei?

Relația dintre Dua Lipa și iubitul ei s-a incheiat, din nou, din cauza carierei artistei!

Dua Lipa și iubitul ei, Isaac Carew, s-au despărțit la începutul acestei săptămâni. Se pare că celor doi le-a fost greu să ia această decizie, conform sursei citate de Metro UK. Cariera interațională a artistei îi ocupă atât de mult timp acesteia, încât nu se mai putea concentra și asupra relației de cuplu.

Povestea de dragoste dintre cei doi a mai trecut de-a lungul timpului prin câteva încercări. Ei au început să formeze un cuplu, pentru prima dată, în 2013. Relația a durat 3 ani și jumătate, iar în 2017, aceștia s-au despărțit. Interpreta hitului „New Rules” a ieșit o perioadă cu cântărețul Paul Klein, dar la începutul anului 2018, s-a împăcat cu Isaac. 

Cu toate că a fost o despărțire dureroasă, cei doi trec diferit prin această perioadă. Recent, Dua Lipa și-a anunțăt fanii că a devenit noua imagine a brandului YSL Beauty. Aflată în Paris, artista a postat o poză alături de grupul ei de prieteni și a recunoscut că în momentele astea, are nevoie de ei.

Totuși, fostul ei iubit pare să treacă mai greu peste despărțire. El a postat o poză în care nu a încercat să își mascheze suferința și nu o mai urmărește pe Instagram pe artistă. Însă, niciunul dintre cei doi nu a șters pozele cu ei împreună.

Chiar dacă cei doi și-au făcut apariția împreună luna trecută la Met Gala, aceștia nu au putut trece peste distanța dintre ei. Așa că au hotărât, de comun acord, să pună punct relației.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.