Kiss Music News

VIDEO | Cum reacționează Beyonce, atunci când soțul ei vorbește cu altă femeie!

Reacția lui Beyonce atunci când Jay-Z vorbește cu o altă femeie, la un meci de bashet din NBA!

De obicei, meciurile de baschet sunt interesante pentru cei pasionați de sporturi. Însă, atunci când Beyonce și Jay-Z își fac apariția, momentele de la meci fac înconjurul lumii.

Cu două zile în urmă, Queen B și soțul ei au participat la unul dintre meciurile din finala NBA. Cei doi au fost invitați de patronul unuia dintre cluburile de baschet, Joe Lacob și soția lui, Nicole Curran. Nicole și-a luat rolul de gazdă în serios și a vrut să le ofere celor doi invitați ceva de băut. Din cauza zgomotului din arenă, Jay-Z nu a auzit întrebarea, iar Nicole s-a aplecat pentru a se face auzită. Se pare că Beyonce a fost deranjată de situație și reacția ei a devenit virală.

Chiar dacă reacția artistei ar fi putut stârni hotote de râs, fanii cuplului Beyonce - Jay-Z au fost indignați de gestul lui Nicole. Ea a fost nevoită să își închidă contul de Instagram din cauza comentariilor răutăcioase, pe care le-a primit de la fanii artiștilor. Într-un interviu acordat reporterului ESPN, Nicole a povestit cum s-au întâmplat lucrurile. Ea a declarat că în ciuda reacției artistei, interacțiunea dintre ele a decurs foarte bine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.