Cool Stuff

Chris Pratt din „Gardienii Galaxiei” s-a însurat cu fiica lui Arnold Schwarzenegger. Iată primele imagini de la nuntă!

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit în acest weekend!

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit în acest weekend, în cadrul unei ceremonii restrânse, la ferma San Ysidro din California. Cei doi și-au dorit un eveniment cât mai intim, așa că au evitat să interacționeze cu presa.

Totuși, Pratt a publicat o fotografie de la nuntă, în care soția sa apare îmbrăcată într-o rochie albă de tip sirenă, cu o trenă voluminoasă. Din câte se pare ținutele celor doi ar fi fost create de Giorgio Armani, care a avut grijă ca faimosul cuplu să arate impecabil în ziua nunții.

Ieri a fost cea mai frumoasă zi din viața noastră. Am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, și în fața familiilor noastre și a celor pe care îi iubim. A fost intim, profund și emoționant. Ne simțim binecuvântați și suntem pregătiți pentru acest nou capitol din viața noastră. Le mulțumim familiilor noastre și prietenilor noștri care ne-au fost alături, și desigur domnului Giorgio Armani, care mi-a creat această rochie și lui Chris, acest costum perfect”, a scris Katherine Schwarzenegger pe contul ei de Instagram.

Conform publicației Daily Mail, Katherine a fost condusă la altar de tatăl ei, Arnold Schwarzenegger, iar la petrecere au fost prezenți atât fratele miresei, Patrick Schwarzenegger, cât și fiul lui Chris Pratt. 

Chris Pratt a cerut-o în căsătorie pe Katherine, în ianuarie, după șapte luni de relație. Actorul a publicat atunci o fotografie cu inelul pe care l-a cumpărat pentru iubita sa, care ar fi fost estimat la 400.000 de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.