Cool Stuff

Ți-era dor de Klaus? Ce mai face actorul Joseph Morgan din serialul „The Originals”

Ce mai face actorul Joseph Morgan din serialul „The Originals”?

Chiar dacă ne-am luat adio de la Klaus Mikaelson la finalul serialului „The Originals”, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de apariția lui Joseph Morgan și în alte producții.

Spre deosebire de foștii săi colegi care au reușit să se implice în mai multe proiecte, Joseph Morgan a avut o singură apariție notabilă, într-un scurtmetraj – „Carousel”, care a fost promovat în cadrul unui festival de film.

Morgan a fost atât regizor cât și protagonist în acest proiect, în care a fost implicat alături de soția sa, Persia White. Cei doi actori s-au căsătorit în 2014, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „The Vampire Diaries”.

”Carousel” este o poveste despre dragoste, pierderi și speranță. Este vorba despre un criminal care reușește să scape de pedeapsa cu moartea și primește o a doua șansă. Întregul film este o călătorie plină de emoție care îți demonstrează cum anumite acțiun din trecut pot avea o mulțime de consecințe, exact ca un carusel, care se tot întoarce, până când îi expiră timpul”, a declarat Joseph Morgan.

Pe lângă apariția din „Carousel”, Joseph Morgan ar fi lucrat și la un nou film „Gone Baby Gone”, care s-ar putea să aibă premiera anul viitor sau cine știe, chiar în această toamnă. Producția este adaptată după un roman scris de Dennis Lehane, iar în film, Morgan va interpreta rolul unui polițist. Deocamdată nu se cunosc alte detalii privind premiera filmului, însă din distribuție vor face parte și Peyton List din serialul 90210 și April Bowlby din „How I Met Your Mother”.

Urmărește mai jos trailer-ul pentru scurtmetrajul lui Joseph Morgan - „Carousel” și spune-ne cum ți s-a părut!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.