neversea

Cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre DJ Snake, înainte de a-l vedea la Neversea!

Mai este putin până la Neversea și te pregătim pentru întâlnirea cu DJ Snake!

Kiss FM este radioul distracției de la Neversea! Ești pregătit pentru cea mai tare experiență din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat la malul mării!

Mai este mai puțin de o lună până la Neversea și numărătoarea inversă a început! În vara aceasta, ne dăm întâlnire cu DJ Snake, pe care probabil îl știi datorită hiturilor „Turn Down for What”, „Lean On”, sau „Taki Taki”. DJ-ul a copilărit într-un ghetou, de lângă Paris și a fost de mic, pasionat de muzică și grafitti. Iată alte cinci lucruri pe care ar trebui să le știi despre DJ Snake!

1. A abandonat studiile pentru a-și urma visul

Artistul a învățat să mixeze la vârsta de 14 ani a învățat să mixeze, iar ar un an mai târziu, acesta a renunțat la studii. DJ Snake a început să își câștige banii singur și s-a angajat la unul dintre cele mai cunoscute magazine de muzică din Paris. Acolo a avut oportunitatea să cunoască mulți DJ și producători faimoși.

2. Un film l-a inspirat în alegerea carierei

El a povestit că alegerea carierei a fost influențată de filmul francez „La Haine” și de artiștii hip-hop KRS-One și Cypress Hill. DJ-ul a povestit că una dintre secvențele lui preferate este momentul în care personajul DJ Cut Killer începe să mixeze de la geamul camerei lui, pentru întreg cartierul. 

3. S-a inspirat în alegerea numelui, dintr-un graffiti

În adolescență, pe lângă muzică, DJ Snake era pasionat și de arta stradală. Pentru a nu fi prins de poliție, el își semna graffiti-urile cu pseudonimul Snake. Producătorul a declarat că nu este mândru de numele pe care îl folosește, dar acum este prea târziu să îl schimbe.

4. Unul dintre hiturile lui a fost numit, inițial, “Bang The Underground”

„Turn Down For What” este una dinte cele mai cunoscute piese ale DJ-ului. Atât de cunoscută, încât expresia a intrat și în vocabularul folosit zi de zi. Totuși, numele ales ințial pentru acest single a fost “Bang The Underground”. De asemenea, prima înregistrare a piesei a fost făcută alături de rapperul american, Redman. După ce s-a mai lucrat la piesă, Redman a fost exclus, ceea ce i-a dat șansa lui DJ Snake să ajungă la Lil Jon.

5. Care-i treaba cu look-ul lui misterios?

DJ Snake este recunoscut pentru look-ul lui cu ochelari de soare, atunci când urcă pe scenă. Producătorul a povestit că atunci când a devenit cunoscut și a început să mixeze în fața a 200.000 de mii de oameni, s-a simțit copleșit de emoții. Managerul lui i-a sugerat să poarte ochelari de soare și trucul a funcționat. DJ Snake a declarat că ochelarii îl ajută să se simtă mai puțin anxios și totodată, îi dau posibilitatea să treacă neobservat.

Kiss FM is The Sound of UNTOLD & NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.