Cool Stuff

Rivali și pe ecran! Ce luptător de wrestling îl înlocuiește pe The Rock, în Fast & Furious 9!

Apar noi nume din distribuția Fast & Furious 9! Ce luptător de wrestling va apărea în locul lui The Rock!

Chiar dacă mulți credeau că era „Fast & Furious” se va termina, al nouălea film din serie revine în 2020! Regizorii au decis să dea un refresh distribuției, iar printre noii actori se numără și John Cena.

Detaliile despre rolul lui Cena nu sunt încă publice, dar putem intui că se va înscrie în tipologia bărbatului puternic. Fast & Furious este ocazia perfectă pentru Cena să demonstreze că dincolo de fizicul puternic, se ascunde un umor subtil.

După postarea lui Vin Diesel de pe Instagram de acum două luni, cu toții ne așteptam la câteva surprize.

Pe 8 iunie, Universal Pictures a confirmat participarea lui Cena și luptătorul a distribuit anunțul, pe contul lui de Twitter.

 

Surprizele nu se opresc aici! Pentru cel de-al nouălea film, Justin Lin se întoarce pe scaunul regizorului. El este cel a contribuit la producerea Fast & Furious Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five and Fast & Furious 6. De asemenea, și Michelle Rodriguez revine, după ce producătorii au decis să angajeze o femeie ca scenarist.

Cu Vin Disel și John Cena împreună, partea „furioasă” va fi cu siguranță asigurată! Filmul va apărea în cinematografe pe 22 mai 2020, dar până atunci așteptăm cu nerăbdare trailer-ul!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.