Cool Stuff

Nina Dobrev și Paul Wesley nu se puteau suporta la începutul serialului „The Vampire Diaries”

Nina Dobrev și Paul Wesley formau pe micile ecrane cel mai frumos cuplu, însă în viața reală se detestau complet!

Pe micile ecrane formau cel mai frumos cuplu, însă în viața reală se detestau complet! Nina Dobrev și Paul Wesley nu s-au suportat deloc în primele cinci luni de filmare pentru serialul „The Vampire Diaries”.

Actrița de origine bulgară a dezvăluit într-un interviu pentru E!News că între ea și Paul Wesley nu exista la început niciun fel de chimie – „Eu și Paul nu ne-am înțeles deloc la începutul show-ului. L-am respectat pe Paul Wesley, dar nu îmi plăcea de Paul Wesley”.

Nina Dobrev a declarat că în acea perioadă era sătulă de toate comentariile pe care le primea cu privire la partenerul ei din serial. „Îmi aduc aminte că toată lumea mă întreba dacă eu și Paul suntem împreună în viața reală. Toți credeau că exista o chimie foarte bună între noi doi”.

Este o linie fină între iubire și ură, iar noi ne detestam reciproc, iar pentru alții asta părea iubire. Noi nu am putut să ne înțelegem de nicio culoare în primele cinci luni”, a povestit Dobrev.

Actrița a descris relația ei cu Wesley precum o „căsnicie fără viața sexuală”. „Când lucrezi cu cineva și petreci foarte mult timp cu acea persoană, ajung să te enerveze o mulțime de lucruri mărunte la acel om”, a spus Dobrev.

Totuși, relația dintre cei doi s-a dat pe brazdă, iar acum actorii sunt cei mai buni prieteni. Ocazional, Nina și Paul se vizitează pe platourile de filmare, însă din păcate nu mai au proiecte în comun.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.