Cool Stuff

Orlando Bloom a luat-o razna! Ce a făcut actorul cu corpul câinelui său care a murit!

După moartea câinelui său, Orlando Bloom a luat o hotărâre cel puțin surprinzătoare!

Cu siguranță Orlando Bloom este un mare iubitor de animale, însă hotărârea pe care a luat-o după moartea câinelui său, i-a uimit pe mulți!

Într-un interviu recent, Orlando Bloom a povestit de ce a ales să păstreze scheletul cățelului său, Sidi, care a murit în 2016, din cauza unei probleme de sănătate. Moartea animalului de companie l-a afectat foarte mult, așa că actorul i-a păstrat scheletul pe veranda casei. Bloom a declarat pentru Dogs Monthly că este conștient că poate părea puțin ciudat pentru unii oameni, dar că fericit, pentru că „încă îi poate ura noapte bună”.

Bloom îl întâlnise pe Sidi, cu 12 ani în urmă în timpul filmărilor pentru Kingdom Of Heaven, din Maroc. Atunci, câinele trăia pe străzi și îndrăgitul actor l-a adoptat imediat.

În prezent, Orlando Bloom are un nou prieten, pe Mighty. Cățelușul din rasa poodle teacup este deja vedetă în postările de pe Instagram ale actorului, care topesc internetul. Cel mai bun prieten al lui Mighty este Nugget Perry și nu doar pentru că sunt din aceeași rasă. Nugget este animalul de companie al lui Katy Perry, logodnica actorului.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit la începutul acestui an și recent, artista a împărtășit  detalii despre romantica cerere în căsătorie: „Era Valentine’s Day. După cină, credeam că vom merge să vedem o expoziție de artă, dar, în schimb, ne-am urcat într-un elicopter”. În elicopter, Orlando i-a oferit lui Katy o listă cu toate lucrurile pe care le iubește la ea, timp în care a scos inelul de logodnă din buzunar. Și acum, așteptăm cu nerăbadre imaginile de la nuntă!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.