1 Festival 3 Hits

Ascultă acum trei piese care te vor face să intri în vibe-ul de festival!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits.

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa că te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Pentru astăzi, am selectat trei piese super cool, care te vor face să dansezi și să simți puțin atmosfera de festival!

Steve Aoki feat Alan Walker – Are You Lonely

Ești pregătit să prinzi răsăritul la NEVERSEA alături de Steve Aoki? Vei avea nevoie de multe energie pentru a ține pasul cu celebrul DJ, așa că ar fi bine să îi știi hiturile pentru a fredona vers! Colaborarea lui Alan Walker sună super bine și suntem siguri că vom auzi acest track și la festival!

Jessie J feat B.o.B – Price Tag

Îți vine să crezi că au trecut opt ani de când Jessie J a lansat piesa „Price Tag”? Single-ul ei de debut s-a bucurat de un mare succes internațional, iar acest lucru a ajutat-o extrem de mult pe Jessie în cariera. Artista este cântăreață din UK care a avut șase piese de pe același album în Top 10, deci ai face bine să nu o ratezi la NEVERSEA!

Lost Frequencies feat James Blunt – Melody

Nu, James Blunt nu vine la Neversea, dar Lost Frequencies va fi acolo! Colaborarea celor doi artiști  a atins peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar în Belgia a ocupat locul 7 în topurile muzicale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.