1 Festival 3 Hits

Ești pregătit pentru un nou combo de hituri NEVERSEA?

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits.

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa că te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Încă trei piese care te pregătesc pentru Neversea! Ascultă-le acum și fii gata de festival!

DJ Snake - Let Me Love You ft. Justin Bieber

Cine nu își amintește prima colaborare dintre DJ Snake și Justin Bieber? Piesa a ajuns repede în topuri și refrenul a fost pe buzele tuturor! După lansarea clipului, revista Rolling Stones l-a asemănat cu clasica poveste a lui „Bonnie and Clyde”. Recent, clipul a ajuns la peste 700 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Sean Paul - Got 2 Luv U (feat. Alexis Jordan)

Sean Paul a fost atât de activ pe plan muzical în ultimii ani, încât există șansa să fi uitat o parte din piesele sale. Totuși, noi nu am uitat hitul „Got 2 Luv You”, piesă care a fost scrisă în colaborare cu Ryan Tedder, solistul de la One Republic. Inițial, melodia a fost gândită ca o piesă de despărțire și era intitulată „Not To Love You". Ulterior, Sean a hotărât să îi schime numele și să o transforme într-o melodie despre dragoste.

Afrojack & Martin Garrix - Turn Up The Speakers

Cu siguranță ai dansat, cel puțin o dată, pe „Turn Up The Speakers” sau ai învățat câteva mișcări din clipul piesei. Poți începe să le exersezi, pentru că în mai puțin de o lună, ne întâlnim cu Afrojack, la Neversea!

Kiss FM is The Sound of NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.