1 Festival 3 Hits

Ești pregătit pentru un nou combo de hituri NEVERSEA?

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits.

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa că te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Încă trei piese care te pregătesc pentru Neversea! Ascultă-le acum și fii gata de festival!

DJ Snake - Let Me Love You ft. Justin Bieber

Cine nu își amintește prima colaborare dintre DJ Snake și Justin Bieber? Piesa a ajuns repede în topuri și refrenul a fost pe buzele tuturor! După lansarea clipului, revista Rolling Stones l-a asemănat cu clasica poveste a lui „Bonnie and Clyde”. Recent, clipul a ajuns la peste 700 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Sean Paul - Got 2 Luv U (feat. Alexis Jordan)

Sean Paul a fost atât de activ pe plan muzical în ultimii ani, încât există șansa să fi uitat o parte din piesele sale. Totuși, noi nu am uitat hitul „Got 2 Luv You”, piesă care a fost scrisă în colaborare cu Ryan Tedder, solistul de la One Republic. Inițial, melodia a fost gândită ca o piesă de despărțire și era intitulată „Not To Love You". Ulterior, Sean a hotărât să îi schime numele și să o transforme într-o melodie despre dragoste.

Afrojack & Martin Garrix - Turn Up The Speakers

Cu siguranță ai dansat, cel puțin o dată, pe „Turn Up The Speakers” sau ai învățat câteva mișcări din clipul piesei. Poți începe să le exersezi, pentru că în mai puțin de o lună, ne întâlnim cu Afrojack, la Neversea!

Kiss FM is The Sound of NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.