Cool Stuff

Ce face Bradley Cooper după despărțirea de Irina Shayk?!

Bradley Cooper profită din plin de statutul de bărbat singur!

Bradley Cooper profită la maxim de noul statutul de bărbat singur. Chiar dacă toți ne așteptam să sară în brațele lui Lady Gaga, actorul își petrece timpul cu prietenii.

Imediat după despărțirea de Irina Shayk, Bradley a fost surprins petrecându-și seara într-un hotel de la Hollywood. Cooper nu părea că ar fi ieșit la agățat. El purta o jachetă portocalie, o pereche de pantaloni gri și încălțăminte sport. Cei care l-au văzut au declarat că actorul „părea foarte optimist și relaxat”.

Seară petrecută în oraș a fost prima ieșire a actorului, după despărțirea de fosta lui iubită. Cei doi au fost împreună timp de 4 ani și sunt părinții unei fetițe de doi ani. Ambii își doresc tot binele pentru fiica lor și până acum cei doi au păstrat o relație amicală.

Se pare că și Irina Shayk a avut nevoie de o pauză. După perioadă agitată, ea s-a refugiat într-o vacanță, în Islanda. Pozele modelului au primit nenumărate comentarii din partea vedetelor, cum ar fi Miley Cyrus. Chiar și fostul logodnic al lui Lady Gaga, Christian Carino, a reacționat la una dintre fotografii. Totuși, Shayk nu oferă prea multe detalii în poze, preferând să-și țină viața privată departe de rețelele de socializare, așa cum a declarat pentru Glamour UK.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.