neversea

FOTO | Nu o să-ți vină să crezi cum arătau în copilărie artiștii care vin la NEVERSEA

Te-ai întrebat vreodată cum arătau în copilărie cei mai tari DJ ai momentului?

Te-ai întrebat vreodată cum arătau în copilărie cei mai tari DJ ai momentului? Ei bine, cu o parte dintre ei ne dăm întâlnire la NEVERSEA, așa că ne-am gândit să răsfoim albumul cu amintiri și să vedem cum au evoluat artiștii pe care îi vom vedea la festival!

Afrojack

Celebrul DJ olandez este la fel de carismatic și acum!  Totuși, acesta a trecut printr-o schimbare radicală de look și a renunțat la pletele pe care le avea în copilărie.

DJ Snake

Pe vremea când nu purta ochelari, DJ Snake părea un puști extrem de amuzant și curios. Pe numele său real, William Sami Étienne Grigahcine, provine dintr-o familie de părinți algerieni, însă acesta are naționalitate franceză, fiind născut în Paris.

Jessie J

Același hairstyle și același zâmbet! Jessie J pare neschimbată, iar acesta este un lucru bun! Tânăra artistă era extrem de simpatică în copilărie, iar zâmbetul ei era cu siguranță molipsitor.

G-Eazy

Probabil că la 13 ani, G-Eazy nu avea 1.93, însă cu siguranță era un adolescent simpatic! Pe atunci, artistul avea părul mai lung și era mai zâmbăreț.

Sean Paul

Sean Paul a avut grijă ca fotografiile sale din copilărie să nu ajungă virale, însă noi am reușit să găsim o imagine cu artistul din perioada adolescenței!

Steve Aoki

Steve Aoki a trecut prin niște schimbări radicale de look de-a lungul carierei. De la blondul platinat pe care îl avea în adolescență și până la pletele brunete pe care le are în prezent pare să fie o cale lungă de... decizii!

Alesso

Parcă acum Alesso seamănă cu Maluma, însă în copilărie, artistul arăta complet diferit. 

Kiss FM este radioul distracției de la Neversea! Ești pregătit pentru cea mai tare experiență din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat la malul mării!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.